Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
admin@e-waluta.pl
Forum | Wdzięk.info | Administracja
Autor admin@e-waluta.pl
allegro
Użytkownik

Dodane dnia 08 11 2011
Witam

Dziękuję za usunięcie poprzednich tematów, mojego konta i uciekanie od odpowiedzialności, ale wkleje to jeszcze raz i będę to robił az do skutku:-)

Link e-waluta24.pl przekierowuje pod adres wdzieki.info. Domyślam się, że właściciel adresu admin@e-waluta.pl ma coś wspólnego z tym forum.

Możliwe też, że przeczyta mój wpis i łaskawie zechce odpowiedzieć, a mam tylko jedno pytanie.

Kiedy osoba podpisująca się jako Karolina K. z Białegostoku, o nicku allegro karolciaa814 i mailu admin@e-waluta24.pl zwróci pieniążki ukradzione kilkunastu jak nie kilkudziesięciu użytkownikom allegro, którzy zakupili u niej doładowania TakTak?

Byłoby miło honorowo załatwić sprawę, a nie ciągle uciekać.

Ciekawe czy doczekam się odpowiedzi, czy wpis zostanie jak najszybciej usunięty smiley

Pozdrawiam
allegrowicz
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: admin@e-waluta.pl
Admin
Super Administrator

Dodane dnia 12 12 2011
Witam,

Otóż, w żaden sposób nie uciekamy się od odpowiedzialności, gdyż nie jesteśmy odpowiedzialni za to działanie. Nie jesteśmy sprawcami, lecz wręcz przeciwnie, jesteśmy pokrzywdzonymi.

Nie jesteśmy związani z właścicielem serwisu e-waluta24.pl, który to okrada nas poprzez kopiowanie treści, do których nie ma prawa. Ponadto psuje nasza reputacje poprzez działanie, jakieog się podjął.

Obiecuje, że dołożymy wszelkich starań, aby sprawę rozwiązać. Proszę więc o kontakt mailowy na admin@wdziek.info podając w temacie [PILNE] oraz w treści numer telefonu. Z pewnością zadzwonię.

Pozdrawiam,
Administrator
Wyślij Prywatną Wiadomość
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane