| Autor |
Nienawidze swojej rodziny!!! |
magdalenaa Użytkownik
|
|
Juz czasami nie wiem co robic. Rodzenstwo czesto wysmiewa mnie, wyklina na mnie(czesto przy kolezankach i znajomych) a czasami bije. Rodzice mowia ze to nic takiego i zeby sie tym nie przejmowac ale oni wcale nie sa lepsi. Zawsze zwalaja na mnie cala wine. Czesto mowia ze wstydza sie mojego wygladu (najczesciej tata) i mowia ze powinnam schudnac bo jestem gruba. Z mama czasami jest fajnie. Ale to tylko czasami. Oczekuja ode mnie duzej pomocu (najczesciej zebym robila wszystko za nich) a moim braciom nie kaza robic niczego. Czasami nie moge zniesc ich awantur o byle co i wtedy zamykam sie w pokoju zgaszam swiatlo i siedze przestraszona pod koldra. Najbardziej boje sie taty bo kiedy sie denerwuje to strasznie na mnie krzyczy i klnie a czasami szturcha, popycha i bije. Juz nie moge tego zniesc. kilka razy cielam sie (zazwyczaj nozyczkami bo to mniej boli) a nawet myslalam zeby uciec z domu. Nie umiem sobie z tym radzic..... |
|
| Autor |
RE: Nienawidze swojej rodziny!!! |
Angelika16 Użytkownik
|
|
|
Magda nie można się ciać to jest chore !! może musisz pogadać z rodzicami co czujesz kiedy oni Cie tak traktują i jak się zle z tym czujesz .. ale ty sobie nie możesz robićkrzywdy !! |
|
| Autor |
RE: Nienawidze swojej rodziny!!! |
I-distrust-nobody Użytkownik
|
|
Magda to okropne jak twoja rodzina cie traktuje. Szczerze mowiac to mam tak samo, ale nie powinnas sie krzywdzic. Moze porozmawiaj z osoba dorosla ktorej ufasz o swoich problemach. Z w;lasnych doswiadczen wiem ze nie warto ich dusic w sobie. Powiedz o tym komus jak najszybciej a szczegolnie o twoim problemie dotyczacym ciecia sie. Wierz mi, to nie jest rozwiazanie!!! A swoja droga to dlaczego nikt nie reaguje na tego typu posty.... |
|