Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
powiększanie piersi
Forum | Kobieta | Seks
Strona 2 z 2 < 1 2
Autor RE: powiększanie piersi
Dorota84
Użytkownik

Dodane dnia 15 12 2011
a macrolane? słyszałyście o tej metodzie?

pozdrawiam
Wyślij Prywatną Wiadomość
ona841
Użytkownik

Dodane dnia 11 04 2012
Zastanawiam się nad operacją, ale jak czytam posty, to sama już nie wiem. Na pewno większe piersi znacznie podniosłyby moją atrakcyjność. www.idealny-biust.pl Powiększanie biustu jest chyba zarezerwowane dla trochę zamożniejszych. Ale pozostaje zawsze pomarzyć. Na pewno bardziej podobałabym się sobie i mężowi.
98marta
Użytkownik

Dodane dnia 17 04 2012
Ja również zaczęłam stosować tabletki na większy biust. Przyniosły one większy efekt niż się spodziewałam. Takie powiększanie biustu to ja rozumiem. Szybko, tanio i bez zbędnych zabiegów.
ona56
Użytkownik

Dodane dnia 24 04 2012
Niestety mi żadne proszki nie pomagały na ujędrnienie czy powiększenie piersi .Próbowałam juz wszystkiego .Dlatego zdecydowałam się na zabieg powiększenia własnym tłuszczem .Czytałam o tej metodzie i wydała mi się najlepsza porównując z innymi .Metoda jest naturalna - tłuszcz zostaje na zawsze- wiec jest lepsza od powiekszania piersi kwasem hialuronowym - bo kwas trzeba uzupełniac. Moje piersi są super ,nareszcie jestem z nich zadowolona .Zabieg wykonała mi dr .Monika Grzesiak. Doświadczona specjalistka .Polecam
Strona 2 z 2 < 1 2
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane