| Autor |
RE: wasze style ubierania się :) |
angela079 Użytkownik
|
|
a do mnie coraz bardziej przemawia taki styl.. czyli typowo miejski ale też niezwykły.
http://www.youtube.com/watch?v=_sUh-9of5SQ&feature=player_embedded
Uśmiech jest największym majestatem wszechświata |
|
| Autor |
Koss Użytkownik
|
|
|
|
|
| Autor |
amdziia92 Użytkownik
|
|
sukienki, spódnice, tuniki, rurki i wszystko co podkreśla kobiecość mam też sporo kolczyków, korali, łańcuszków, branzoletek itp. Lubię się bawić łączeniem dodatków. |
|
| Autor |
Koss Użytkownik
|
|
amdziia staw jakieś fotki, stylizacje aż mnie zaciekawiło jak to wygląda.
swoja drogą jak wam podobają się takie stylizacje, która jest wam najbliższa- waszemu stylowi?
stylizacja nr 1
stylizacja nr 2
stylizacja nr 3
stylizacja nr 4
stylizacja nr 5
|
|
| Autor |
angela079 Użytkownik
|
|
Mnie chyba najbliższa jest stylizacja bardziej spokojna, oczywiście w jeansach, czyli nr 2.
a jaka marka proponuje te stylizacje? dość ciekawe.
|
| Autor |
magnificia Użytkownik
|
|
Mi podoba się styl streetowy i sportowy. Także wolę bardziej ciuchy na luzie, nie przepadam za elegancją. Ostatnio właśnie w oko wpadła mi ta koszulka: http://www.tanisport.pl/nike/377343341_Dance_Sleevless/Product.aspx Jest idealnie w stylu, w którym lubię chodzić, a do tego akurat jest na nią promocja, także chyba będzie trzeba skorzystać z okazji  |
|
| Autor |
Koss Użytkownik
|
|
|
angela079 napisał/a:
Mnie chyba najbliższa jest stylizacja bardziej spokojna, oczywiście w jeansach, czyli nr 2.
a jaka marka proponuje te stylizacje? dość ciekawe. owe stylizacje są marki Big Star, powiedzialabyś? mnie zawsze Big Star kojarzyła sie tylko z jeansami a tu taki surprise  |
|
| Autor |
angela079 Użytkownik
|
|
Oni mają naprawdę fajny styl, właśnie taki bardziej luźny, miejski. Wiele można znaleźć nawet dla wybrednych.
|
| Autor |
oda Użytkownik
|
|
Jeśli chodzi o mój styl, to praktycznie już od lat jest to raczej taki standardzik: granatowe jeansy, jakieś trampkopodobne buciki i zazwyczaj jakiś ciekawy t-shirt do tego, jeśli tylko temperatura pozwala Pochwalę się moim ostatnim zakupem, t-shircik z Audrey Hepburn
|
|
| Autor |
Koss Użytkownik
|
|
dziś do pracy założyłam takie cudo 
|
|
| Autor |
Dorota84 Użytkownik
|
|
świetna, na pewno ciepła 
co do stylu to u mnie bardzo różnie, lubię się ubrać elegancko, ale na co dzień wiadomo coś wygodnego, sportowego, jeansy, bluzka, tunika, legginsy... z tych stylizacji bardzo podoba mi się ta czerwona tunika, co to za firma? ile kosztuje i dlaczego tak drogo?
pozdrawiam |
|
| Autor |
Koss Użytkownik
|
|
fajnie ze komus podoba sie mój nowy zakup- strasznie lubię dzianinkę
a z przedstawionych stylizacji - czerwona tunika to marki Big Star? powiedziałabyś? mnie big Star kojarzył się tylko z z jeansami, ewentualnie z koszulami? a tu taka dla mnie bym powiedziała niespodzianka. Teraz częściej będę zaglądać na ich stronkę po inspiracje |
|
| Autor |
atletka Użytkownik
|
|
O dziwno dla mnie, ostatnio zaczęły mi się podobać takie luźne stylizacje Nawet sama zastanawiam się nad kupnem butów sportowych w takim stylu http://oryginalnebuty.pl/nike-air-max-1-27883 Kiedyś za nic nie ubrałabym takich adidasów, a teraz... |
|
| Autor |
Keira_pl Użytkownik
|
|
Trudne pytanie. To zależy od pory roku przede wszystkim ale ładnemu we wszystkim ładnie . Dodatki do ubioru mogą wyrózniać. Może to być pasek czy torebka a może po prostu szałowa fryzura |
|