| Autor |
wasze style ubierania się :) |
nataliii Użytkownik
|
|
Hej dziewczyny ! mam pytanie w co się ubieracie na co dzień , jakie style preferujecie i jak waszym zdaniem ubrać się żeby wyróżnić się z tłumu ? piszcie swoje propozycje !    |
|
| Autor |
RE: wasze style ubierania się :) |
colourful_girl Użytkownik
|
|
Ja uwielbiam ubierać sie kolorowo!! I myślę, że to dobry sposób wyróżniania się z tłumu   |
|
| Autor |
sylwia9o Użytkownik
|
|
|
Ja się ubieram na sportowo :P tak żeby było ładnie wygodnie etc. |
|
| Autor |
AnoNImkA Użytkownik
|
|
Mój styl jest dziewczęco-sportowy. Lubię pastelowe kolorki i kobiece kroje bluzek podkreślające figurę. Dlatego bardzo odpowiadają mi tunikowe bluzeczki . Poza tym uwielbiam kangurki z kapturem .
:::Ważne, by będąc sobą być kimś wyjątkowym::: |
|
| Autor |
Elza Użytkownik
|
|
Kobieta musi być kobieca,delikatna jak kwiat,kolorowa jak motyl,tajemnicza jak woda. Uwielbiam lato, kwitnie w kobiety, jest cudownie ciepłe, słoneczne, i.... kochajmy siebie bo jesteśmy cudowne ,faceci bez nas to nic, wielkie nic, jesteśmy extra |
|
| Autor |
Anjal Użytkownik
|
|
Elza "kochajmy siebie bo jestesmy cudowne" ale jeżeli np ja nie jestem cudowna i nie potrafie się zaakceptować? |
|
| Autor |
Anjal Użytkownik
|
|
ahh...a co do stylu... to mój jest... hmm...
nie lubie krótkich mikro mini spódniczek ale nie pogardze krótkimi spodenkami xD
owielbiam również spodenki zaraz przed kolano.
nie lubie bluzek pod samą szyję wole z ...dekoltem...
hmmm...
;] |
|
| Autor |
luminelle Użytkownik
|
|
idzcie do ZARY H&M'u a zawsze bedziecie chodzić modnie ubrane  |
|
| Autor |
soine Użytkownik
|
|
Gdy idę na spacer z moim dziabolongiem: ubieram eleganckie spodnie za kolanko, do tego delikatna bluzeczke i jakieś szpilki,
gdy ide na trening idę ubrana w co popadnie na treningu odziewam się w spodenki, top, kask, bandaże i rękawice 
gdy mam zaplanowany wieczór we dwoje, krótka mini, dekold
zalezy od sytuacji 
soine^
kocham Cię mój M.!
Dla Ciebie na niebie serce z gwiazd ułożę ;* |
|
| Autor |
Andzioreq Użytkownik
|
|
Ja na co dzień preferuje styl na "luzaka" ale nie pomijając przy tym tego, że jestem dziewczyną Uwielbiam chodzić w trampkach z różnymi wzorkami i o różnej długości, do tego spodnie rurki, arafatka, jakaś bluza najczęściej z kapturem i jest ok...Wiele osób pyta się mnie w jaki sposób dobieram rzeczy, że wszytko tak do siebie pasuje. Obowiązkowo rozpuszczone włosy... |
|
| Autor |
Sowa Użytkownik
|
|
Uwielbiam skarpetki w paski i przynajmniej raz w tygodniu muszę jedną parę ubrac.
Lubię też kropeczki.
Ogólnie to ubieram się tak jak lubię czyli łącze elementy które do siebie nie pasują np. trampki z galową spódnicą
S-sowa
O-obierka
W- Wiwat !
A- aj... |
|
| Autor |
Andzioreq Użytkownik
|
|
Czyli musimy być nieco podobne, ja też tak robie... |
|
| Autor |
aniuta Użytkownik
|
|
ja przeważnie sportowo: adidasy, jeansy, bluza z kapturem. wszystko w kolorach ziemi najlepiej. akcent dziewczyński to kolczyki, które uwielbiam! lubię też jeździć sobie do factory. wiele fajnych i tanich cuchów sobie tam nakupowałam  |
|
| Autor |
Klubbinggirl Użytkownik
|
|
Ja... hmmm różnie.
Najczęsciej mój strój wygląda w tej sposób
ZIMA:
kurtka z kapturem, rurki jeansowe, jakis sweterek, badz bluzka z dł rek, wysokie buty z leciutkim obcasikiem.
WIOSNA:
adidasy, rurki, top
LATO:
spodenki/miniowa, top, klapki eleganckie.
Chcę przejść na elegancję, jednak fundusze mi na to nie pozwalają ;(
Ulubione sklepy:
H&M
Orsay
New Yorker
Bershka
Tally Weijl
Sekret tkwi w tym by się nie poddać ;-) |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
no to rzeczywiscie z Twoim "dołem" musi byc niezle, skoro wybierasz rurki
ja ubieram sie w stylu typowo sportowym.
Wygodne jeansy to podstawa, nie moga byc zbyt obcisłe, bo krępuja ruchy, najlepiej jeszcze w ciemnych kolorach: czarnym, granatowym, bo takie optycznie wyszczuplaja, z kieszeniami, bez paska, bo jestem stosunkowo niska(167 cm). Do tego wygodne bluzki, tez w ciemnych odcieniach, moze nie zawsze czarnych, ale na pewno stonowanych, bez czerwieni, zółci, rózu , bluzy,ale dopasowane, no i buty..białe reeboki- moje ulubione^^. Az sama sie dziwie, ale bardzo dobrze czuje sie w butach na obcasie, choc na codzien raczej ich nie nosze. Do 'elegancji' specjalnie mi sie nie spieszy , stawiam bardziej na komfort, ale ovczywiscie wszystko zalezy od okazji
Ze sklepów najbardziej odpowiadaja mi: Diverse- uwielbiam, House, Cropp, H&M- luzne, niezobowiązujace ciuchy, czyli to co lubie
"Klękam tylko przed Bogiem, a Jego tu nie widzę" |
|
| Autor |
Klubbinggirl Użytkownik
|
|
Shelby... tak więc widzę, że nasze gusta różnia się  
Sekret tkwi w tym by się nie poddać ;-) |
|
| Autor |
I-distrust-nobody Użytkownik
|
|
Ja ubieram sie sportowa ale dziewczeco. Jak spodnie dresowe to biodrowki i w mocnych kolorach np fioletowy. Do bluzy zakaladam dopasowany top itd. Moje kumpele uwazaja ze jestem niezle stuknieta. Fakt nigdy nie biore mody smiertelnie powaznie. Lubie sie nia bawic. Dlatego czasnem lubie zaskoczyc np. do blyszczacych zlotych dresow nosze srebrna bizuterie i czasami nawet szpilki jak mi bardzo odbije. A tak na codzien to jakies jeansy i bluza dresowa |
|