Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Pończochy
Forum | Kobieta | Moda
Autor Pończochy
soine
Użytkownik

Dodane dnia 15 08 2007
Dziewczynki wiem ze to nie na temat, ale nie poradzę sobie sama smiley zakupiłam gorset z paskami które się przypina do pończoch.. ale jest problem bo ja nie wiem jak to przypiąć, macie jakieś zdjęcia jak to się robi? nie jestem za bardzo obeznana.. prosze o pomoc ;P

soine^
kocham Cię mój M.!

Dla Ciebie na niebie serce z gwiazd ułożę ;*
3897285 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Pończochy
Sowa
Użytkownik

Dodane dnia 21 10 2007
Nie ma tam takich specjalnych przypięc?

Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Nie lubie
gtuszi
Użytkownik

Dodane dnia 16 01 2009
Żadnych pończoch jedynie świeże sylikonowe rojstopy!
rosario
Użytkownik

Dodane dnia 28 12 2009
mi spadają ;D nie nosze smiley a zapięcia się odpinaja

RoSarIo
tatarak
Użytkownik

Dodane dnia 03 02 2010
Ja zawsze byłam zwolenniczką pończoch tylko że jednak wybierałam pończochy samonośne, żeby sobie ułatwić życie. Ale kiedyś natknęłam się na stronę sklepu koronka.pl i jak sobie pooglądałam te wszystkie zdjęcia, jak to świetnie wygląda chyba się przekonam do zakupu psa do pończoch. mam nadzieję, że nie będę miała problemu z jego obsługąsmiley
Joga
Użytkownik

Dodane dnia 21 02 2010
Samonośne są najlepsze, bo się zakłada i po sprawie. Ale strasznie mnie w nich zniechęca ta guma. Jednak skóra w ogóle przez to nie oddycha i jak się nosi codziennie, to można się nabawić odparzenia. A te zaczepy zawsze wyglądają dość solidnie, może kupiłaś jakieś lewe?
younglady
Użytkownik

Dodane dnia 05 03 2010
Te paski do przypinania pończoch na końcu zawsze mają takie klipsy, w które się wpina pończochy, spróbuj sobie najpierw rozpracować ten jakże skomplikowany mechanizm "na sucho", tzn. nie zakładaj na siebie tylko poćwicz przed założenie, bo później trzeba się też trochę gimnastykować jak z tyłu się je zapina. I kupuj sobie pończochy samonośne, nawet do pasa do pończoch, bo wtedy nawet jak się klips odepnie to nie spadną Ci pończochy z nogi.
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane