| Autor |
Second Handy |
Kinomanka Użytkownik
|
|
Jestem fanka sklepow z uzywana odzieza,lubie orginalne/niepowtarzalne ubranka z niska cene,chcialam sie was zapytac czy znacie jakies fajne sklepy w sieci???
Mam juz swoje dwa ulubione Vintageshop i www.madamemumu.pl
znacie moze jeszcze cos ciekawego???
Jesli tak, to prosze podzielcie sie  |
|
| Autor |
RE: Second Handy |
angela079 Użytkownik
|
|
ja też bardzo lubię chodzić bo lumpkach ale nietstsy u mnie w mieście nie sa one za rewelacyjne. zawsze jak jeżdżę do koleżanki do Lublina to wtedy jeden dzień oblatam wszystkie warte sobie lumpki. naprawdę można się ładnie ubrać. a ubranka dla dzieci są przecudne, więc też synkowi cos czasem kupuję 
>> Lubię te zapachy 
Uśmiech jest największym majestatem wszechświata |
|
| Autor |
I-distrust-nobody Użytkownik
|
|
Ja tam raczej nie kupuje rzeczy w lumpexach....poprostu mimo to iz wiem ze sa one prane odkarzane itp itd to i tak jakos sie brzydze kupywac takie ubrania....w koncu nigdy nie wiem kto nosil ten ciuch przede mna...moze byl chory albo cos tam....ale uwazam ze mozna sie tam ciekawie ubrac i tanio!! |
|
| Autor |
IRCIA Użytkownik
|
|
"Taniego Armaniego" po prostu uwielbiam. Prawda,że to ładne określenie. Od wielu lat tam się ubieram. I powiem Wam mam naprawdę dużo perełek i w ogóle dużo fajnych ciuchów. W pracy uchodzę za bardzo dobrego szperacza ido tego z niezłym okiem. 
|
|