| Autor |
RE: Sprzęty do zabudowy czy wolnostojące? |
aldente Użytkownik
|
|
|
W czarno-białek kuchni mozna przelamać kolor czerwoną lodówką. Klasyczne kolory zawsze dobrze wyglądają. |
|
| Autor |
Dorota84 Użytkownik
|
|
ja własnie takie kolory uwielbiam, salon mam kremowo-czerwono-czarny, ściany jasny krem, kanapa czerwona, dodatki czarne, jakbym kuchnie urządziłą podobnie to by było super 
pozdrawiam |
|
| Autor |
angela079 Użytkownik
|
|
takiej pięknej lodówki LG nie można zabudować widziałam, też serię pięknych kolorowych pralek też z lg dla mnie taki sprzęt to dekoracja 
Uśmiech jest największym majestatem wszechświata |
|
| Autor |
Dorota84 Użytkownik
|
|
chyba wiem o jakie chodzi, na luxlux czytałam kiedyś artykuł, to była limitowana seria, ale niestety nie na moją kieszeń, chociaż piękne to one są faktycznie i nawet funkcje mają niezłe
pozdrawiam |
|
| Autor |
angela079 Użytkownik
|
|
dokładnie o te pralki mi chodzi
http://www.luxlux.pl/artykul/1049/_/1
czyż nie są piękne... ale nie widziałam ich nigdzie na żywo.
LG ma niezłe pomysły.
|
| Autor |
matrioszka Użytkownik
|
|
|
Kolorowe lodówki robi jeszcze Smeg - też są takie wesolutkie, choć może nie tak strasznie eleganckie jak te od LG. Z tym że też - nie do zabudowy. |
|
| Autor |
tatarak Użytkownik
|
|
czy wybrać do zabudowy, czy wolnostojące to już jest wybór indywidualny. Zależy wszystko od tego, jak mamy urządzoną kuchnię, czy łazienkę. Ale jeśli chodzi np. o lodówki, czy pralki taki sprzęt do zabudowy wygląda dużo lepiej takie jest moje zdanie. I zajmuje mniej miejsca Fajne są takie kolorowe rzeczy do domu. Widziałam też na magicznaplaneta.pl sprzęty w nietypowych aranżacjach Są super |
|
| Autor |
jenna Użytkownik
|
|
|
ciężko powiedzieć:-). Ja mam u siebie w zabudowie i mi sie podoba, ale moja teściowa robiła ostatnio kapitalny remont kuchni i zdecydowała sie na wolnostojące - też super wygląda. Choć ja jednak będę zwolenniczką zabudowy - estetyka gra u mnie dużą rolę no i lubie wszystko pod jeden kolor:-) |
|
| Autor |
soniaa Użytkownik
|
|
|
Ja zawsze uważałam, że te do zabudowy są lepszym rozwiązaniem. Ale jak zobaczyłam te "cudeńka" z LG, to łaskawiej myślę o wolnostojących sprzętach. Bardzo fajnie można dzięki takim smaczkom ożywić wystrój. Znajomi wyremontowali kuchnię i tam, gdzie jest kuchenka jest cały pas czarnej błyszczącej powierzchni (czarny, gładki piekarnik, czarna lśniąca płyta za kuchnią i czarny okap). Wygląda niezwykle ekskluzywnie i fajnie przełamuje jednolite szafki. |
|
| Autor |
zarrakh Użytkownik
|
|
Faktycznie robią wrażenie te kolorowe... To jakaś limitowana seria była, prawda? Bo rzeczywiście nigdzie nie widać tych cudeniek... Takich na pewno bym nie zabudowała. I szczerze mówiąc nie do końca rozumiem, jak zabudowa oszczędza miejsce? Chyba, że piętrowo się sprzęt wstawia...
You have hopes and dreams r11; you have everything! |
|
| Autor |
soniaa Użytkownik
|
|
No niestety, tak mi się wydaje, że nie można już ich dostać. Ale pociesza mnie fakt, że całe czarne są już normą. Bardzo spodobał mi się pomysł znajomych z tym czarnym pasem w kuchni i sama bym coś takiego chciała  |
|
| Autor |
Dorota84 Użytkownik
|
|
ostatnio widziałam kolorową lodówkę w Media, czerwoną art flower, wiec kupić można 
za to pralek kolorowych nie widziałam nigdzie...
pozdrawiam |
|
| Autor |
soniaa Użytkownik
|
|
Ja te pralki to w internecie wynalzałam - zobacz np. tę:http://www.flickr.com/photos/90mas10/2629120637/in/photostream Do kompletu do lodówki  |
|
| Autor |
angela079 Użytkownik
|
|
Taka piękna pralka napewno nie jest sprzętem do zabudowy zresztą ja bym pralki LG nie zabudowała a lodówki tym bardziej. sama mam ją na "wierzchu" 
|
| Autor |
yellow Użytkownik
|
|
a to jest chyba już indywidualna sprawa. Bo jedni wolą mieć sprzęt wolnostojący inni zabudowani. Ważne jest to, żeby dopasować do swoich upodobań i do wnętrza. Jeśli o mnie chodzi to ja chyba postawiałabym na sprzęt do zabudowy |
|