Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Sprzęty do zabudowy czy wolnostojące?
Forum | Kobieta | Dom
Strona 2 z 2 < 1 2
Autor RE: Sprzęty do zabudowy czy wolnostojące?
aldente
Użytkownik

Dodane dnia 30 12 2009
W czarno-białek kuchni mozna przelamać kolor czerwoną lodówką. Klasyczne kolory zawsze dobrze wyglądają.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Dorota84
Użytkownik

Dodane dnia 04 01 2010
ja własnie takie kolory uwielbiam, salon mam kremowo-czerwono-czarny, ściany jasny krem, kanapa czerwona, dodatki czarne, jakbym kuchnie urządziłą podobnie to by było super smiley

pozdrawiam
angela079
Użytkownik

Dodane dnia 05 01 2010
takiej pięknej lodówki LG nie można zabudować smiley widziałam, też serię pięknych kolorowych pralek też z lg dla mnie taki sprzęt to dekoracja smiley

Uśmiech jest największym majestatem wszechświata
Dorota84
Użytkownik

Dodane dnia 05 01 2010
chyba wiem o jakie chodzi, na luxlux czytałam kiedyś artykuł, to była limitowana seria, ale niestety nie na moją kieszeń, chociaż piękne to one są faktycznie i nawet funkcje mają niezłesmiley

pozdrawiam
angela079
Użytkownik

Dodane dnia 07 01 2010
dokładnie o te pralki mi chodzismiley
http://www.luxlux.pl/artykul/1049/_/1
czyż nie są piękne... ale nie widziałam ich nigdzie na żywo.
LG ma niezłe pomysły.

matrioszka
Użytkownik

Dodane dnia 28 01 2010
Kolorowe lodówki robi jeszcze Smeg - też są takie wesolutkie, choć może nie tak strasznie eleganckie jak te od LG. Z tym że też - nie do zabudowy.
tatarak
Użytkownik

Dodane dnia 08 03 2010
czy wybrać do zabudowy, czy wolnostojące to już jest wybór indywidualny. Zależy wszystko od tego, jak mamy urządzoną kuchnię, czy łazienkę. Ale jeśli chodzi np. o lodówki, czy pralki taki sprzęt do zabudowy wygląda dużo lepiej takie jest moje zdanie. I zajmuje mniej miejscasmiley Fajne są takie kolorowe rzeczy do domu. Widziałam też na magicznaplaneta.pl sprzęty w nietypowych aranżacjach smiley Są supersmiley
jenna
Użytkownik

Dodane dnia 09 03 2010
ciężko powiedzieć:-). Ja mam u siebie w zabudowie i mi sie podoba, ale moja teściowa robiła ostatnio kapitalny remont kuchni i zdecydowała sie na wolnostojące - też super wygląda. Choć ja jednak będę zwolenniczką zabudowy - estetyka gra u mnie dużą rolę no i lubie wszystko pod jeden kolor:-)
soniaa
Użytkownik

Dodane dnia 17 03 2010
Ja zawsze uważałam, że te do zabudowy są lepszym rozwiązaniem. Ale jak zobaczyłam te "cudeńka" z LG, to łaskawiej myślę o wolnostojących sprzętach. Bardzo fajnie można dzięki takim smaczkom ożywić wystrój. Znajomi wyremontowali kuchnię i tam, gdzie jest kuchenka jest cały pas czarnej błyszczącej powierzchni (czarny, gładki piekarnik, czarna lśniąca płyta za kuchnią i czarny okap). Wygląda niezwykle ekskluzywnie i fajnie przełamuje jednolite szafki.
zarrakh
Użytkownik

Dodane dnia 23 03 2010
Faktycznie robią wrażenie te kolorowe... To jakaś limitowana seria była, prawda? Bo rzeczywiście nigdzie nie widać tych cudeniek... Takich na pewno bym nie zabudowała. I szczerze mówiąc nie do końca rozumiem, jak zabudowa oszczędza miejsce? Chyba, że piętrowo się sprzęt wstawia...

You have hopes and dreams r11; you have everything!
soniaa
Użytkownik

Dodane dnia 24 03 2010
No niestety, tak mi się wydaje, że nie można już ich dostać. Ale pociesza mnie fakt, że całe czarne są już normą. Bardzo spodobał mi się pomysł znajomych z tym czarnym pasem w kuchni i sama bym coś takiego chciała smiley
Dorota84
Użytkownik

Dodane dnia 26 04 2010
ostatnio widziałam kolorową lodówkę w Media, czerwoną art flower, wiec kupić można
za to pralek kolorowych nie widziałam nigdzie...

pozdrawiam
soniaa
Użytkownik

Dodane dnia 28 04 2010
Ja te pralki to w internecie wynalzałam - zobacz np. tę:http://www.flickr.com/photos/90mas10/2629120637/in/photostream Do kompletu do lodówki smiley
angela079
Użytkownik

Dodane dnia 12 05 2010
Taka piękna pralka napewno nie jest sprzętem do zabudowy smiley zresztą ja bym pralki LG nie zabudowała a lodówki tym bardziej. sama mam ją na "wierzchu" smiley

yellow
Użytkownik

Dodane dnia 16 06 2010
a to jest chyba już indywidualna sprawa. Bo jedni wolą mieć sprzęt wolnostojący inni zabudowani. Ważne jest to, żeby dopasować do swoich upodobań i do wnętrza. Jeśli o mnie chodzi to ja chyba postawiałabym na sprzęt do zabudowysmiley
Strona 2 z 2 < 1 2
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane