| Autor |
Jak wygladają wasze pokoje?? |
xXxWhite_AngelxXx Użytkownik
|
|
Odpowiadajcie na pytanie. JAki macie kolor pokoju jakie umeblowanie itp. Fotki też miło widziane[!] |
|
| Autor |
RE: Jak wygladają wasze pokoje?? |
Shelby Użytkownik
|
|
fotek nie chce mi sie wrzucac na imageshack bo sie ładuje pol dnia. Pokoj mam pomalowny na bordowo, jest ciemno i klimatycznie^^
"Klękam tylko przed Bogiem, a Jego tu nie widzę" |
|
| Autor |
I-distrust-nobody Użytkownik
|
|
No wiec tak. Jestem typem balaganiary wiec w pokoju za czysto to nie mam. Mam pokoj w kolorze czerwono-zielonym. Zyrandole to takie wielkie kule z papieru(nie wiem jak to sie zwie) jeden jest zielony a drugi czerwony. Zieloniutka kanapa ktora uwielbiam. Biale(szklane) szafki i biurko. Duze drewniane(biale) lozko z posciela w kolerze czerwonym zascielone czerwonym kocem. Lapka nocna na szafce nocnej. Na scianach wisza obrazy mojego wykonania(zazwyczaj kwiaty). Bialy dywan w czerwono/ zielone paski. A swoja drogo to wiecie dziewczyny bjak musialam sie natrudzic zeby wszystko do siebie pasowalo. Naszczescie mama sie nie wtracala i kupywala mi do pokoju rzeczy w takim kolorze jaki mi sie podoba |
|
| Autor |
|
|
White_Angel a moze Ty opiszesz nam swoj pokoj bo jestem ciekawa jak sie urzadzilas |
|
| Autor |
|
|
A wiesz że bardzo chetnie Wiec tak mój pokój jest koloru zielonego (uwielbiam ten kolorek ) Posiadam bardzo dużą szafe ponieważ mam bardzo duzo ciuchów. Na środku ten szafy jest ogromne lustro żebym sie mogła przygladac odrazu heh ;] Obok szafy stoi komoda w ktorej juz nie trzymam ciuchow bo szafa jest takak duża ze mi wystarcza. Trzymam w niej kosmetyki i rozne inne rzeczy. Naprzeciwko komody stoi biurko z kompem i moimi ksiazkami do 2 gim heh (juz mam kupione). I ostatnią rzecza z mebli jest moje duże zielone łóżko. A tam oprócz mebli to obok biurka stoi wieża. Jeden z głożników stoi na szafie a drugi koło biurka z innej strony niż wierza. HHMMM co tu jeszcze?? aaaaaa mam zyrantol bardzo śmieszny koloru oczywiście żółto-zielonego. Chciałam kupić inny ale by nie pasował. I to chyba wszystko
Pozdrawiam I-distrust-nobody I dzięki że odpisujesz na wszystkie moje tamaty ;** Bu$$ka
Przyjaciel Twoim aniołem,
Twoją radością i smutkiem,
Jak wyjaśnić, że jest wszystkim,
Dobrą duszą, obok Ciebie.
Przyjaciel wyleczy z samotności,
Nawet jak jest daleko,
To nosisz go codziennie w sercu
Bo niewidzialna dłoń, nie przerywa się....
Nikt inny go nie zastapi,
Ani starzy znajomi, ani nowi ...
Nikt nie bedzie, ani nie był tak ważny,
Ani w przeszłości, ani w przyszłości... |
|
| Autor |
|
|
Heh, widze ze sie zgadzamy w wielu tematach. Takze uwielbiam zielony..... |
|
| Autor |
Irenka26 Użytkownik
|
|
Jesień kominkowa na ścianie 
A z reszty pokoju nie jestem na razie zadowolona 
Pomijając oczywiście suszone róże, zdjęcia ukochanego i moje pierdułki tu i uwdzie .
www.wizaz.wroc.pl --> moja szkółka ..Polecam!
Piękno to dobrze czuć się we własnym ciele, więc dbaj o siebie!  |
|
| Autor |
olga1111 Użytkownik
|
|
|
Ściany mojego pokoju są intensywnie zielone. Meble jasne. Pokój jest, jak ja to mówię fresh - jasno, czysto, świeżo, przyjemnie. Nie mam dywanu, aby pokój był przytulny kupiłam mięciutkie, wielki i baaardzo wygodne fotele, zadbałam także o ciepłe oświetlenie, mam żyrandol, lampę stojącą i kinkiecik - wszystko w jednym stylu, z jednej serii. W pokoju istotną rolę pełnią kwiaty cięte i doniczkowe. Z roślinami doniczkowymi po prostu żyje się zdrowiej. |
|
| Autor |
aniuta Użytkownik
|
|
ja też uwielbiam zielony! zieleń i brąz to jest to mój pokój co prawda ma ściany żółte, ale nie ja je wybierałam meble mam składane, żaden zestaw, komody ciemne starodawne, jakaś jaśniejsza szafka i jeszcze jedna ciemniejsza, szafa jesna i regał, półeczki dwie wiszące. generalnie wszystko utrzymane w klimacie drewnianym, brązach, beżach i zieleniach mam obraz na ścianie salvadora dali, jakieś ususzone kwistki w wazonikach i mnóstwo świec. aha, no i przezajebisty fotel bujany wyczajony na ebay po mega niskiej cenie! 
Były sobie zwei orzeszki i szły przez sztrasę i nagle ktoś jednemu przysolił... |
|
| Autor |
olga1111 Użytkownik
|
|
aniuta napisał/a:
mam obraz na ścianie salvadora dali, jakieś ususzone kwistki w wazonikach i mnóstwo świec. aha, no i przezajebisty fotel bujany wyczajony na ebay po mega niskiej cenie! 
Uwielbiam dzieła Salvadora Dali. Co twój obraz przedstawia? |
|
| Autor |
|
|
No no fajoskie macie te pokoje swoje ^^ Pozdrawiam was ;****** 
Nawet jak jest daleko,
|
| Autor |
|
|
a ja mam pytanie. chcaialam przemalowac pokoj na rozowo-zolto. takie intensywne kolory, ale moja mama ciagle suszy mi leb ze te dwa kolory do siebie nie pasuja a do rozowego lepszy jest zielony. jak dla mnie zielony i rozowy razem beda wyglada sie gryzc, i ogolnie bedzie w pokoju ciemno. a wy jak myslicie ktore kolory pasuja do rozowego lepiej. nie jeste fanka tego koloru ale przynajmniej bedzie obciachowo |
|
| Autor |
|
|
Nom zielony zbytnio nie pasuje do różowego Moim zdaniem fiolet by był najlepszy.
Nawet jak jest daleko,
|
| Autor |
Cammile Użytkownik
|
|
Ja mam coś podobne do tego:

|
|
| Autor |
|
|
super |
|
| Autor |
Cammile Użytkownik
|
|
Prawda 
A szczerze nie wykosztowało mnie to aż tak dużo.
Trzeba mieć troche szczęścia jednak ja trafiłam na pare promocji i o dziwo pokój miałam urządzony
Najbardziej jestem zadowolona z kołdry i łóżka jako tako. |
|