| Autor |
miłość przez internet - czy w ogóle jest możliwa? |
poldka Użytkownik
|
|
|
witajcie! chciałam się zalogować na jakimś serwisie matrymonialnym czy randkowym, bo niestety latka lecą, a ja ciągle samotna. tylko szczerze mówiąc nie wiem gdzie mogłabym sie zalogować, no i czy taka miłość w ogóle ma rację bytu?? |
|
| Autor |
RE: miłość przez internet - czy w ogóle jest możliwa? |
Shezze Użytkownik
|
|
|
slyszlalam ze niezla jest randka.pl |
|
| Autor |
szisza Użytkownik
|
|
jasne, że taka miłość ma rację bytu i może mieć nawet bardzo pozytywny finał - znam 2 pary, które poznały się przez internet i już stanęły na ślubnym kobiercu co do serwisów matrymonialnych, to podobno popularny teraz jest mydwoje, bo ma dość dobre wyniki w kojarzeniu par - czytałam w jakiejś gazecie, bodajże w Newsweeku powodzenia życzę w poszukiwaniach! |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
ja nie jestem specjalnie przekonana do takiego sposobu szukania miłości^^
Oczywiscie nie przeczę, że w necie można znaleźć osoby, z ktorymi znajdziemy wspólny jezyk, z którymi bedziemy mogli sie dogadac itp.
Ale ja chyba nie czułabym się komfortowo w takiej aranzowanej sytuacji. I to nie tylko na początku, ale i potem... Oczywiscie to zalezy od indywidualnego podejscia.
Moze mam do tej kwestii troche niedojrzały w jakims sensie stosunek, ale osoby, które nie pociągają mnie fizycznie, są z góry dyskredytowane^^ Oczywiscie, jesli ktoś robi wrazenie tylko urodą, a niczym poza tym to tym bardziej. Ale sama zbieżność charakterów czy zainteresowan to trochę mało. Wystarczająco na przyjaz, ale nie miłość. Nie wiem jak takie portale funkcjonują, jak dobierają do siebie osoby, wg jakich kryteriów, ale wg mnie szanse powodzenia są kiepskie.
Ale jak pisalam wyzej, wszystko zalezy od nastawienia.
Ja wolałabym jednak czekać aż znajdę kogoś w 'rzeczywistosci', bo jesli to sie nie udało wychodziłabym z załozenia ze kontakty przez internet tym bardziej sa skazane na porażkę.
Mimo wszystko zyczę powodzenia, jesli się zdecydujesz na taki sposob szukania partnera.
|
|
| Autor |
Ksiezniczka20 Użytkownik
|
|
Bo chyba w takim wirtualnym związku najważniejsze jest, jak najszybciej spotkać się w cztery oczy. Póki nie pozna się człowieka osobiście nie ma pewności z kim mamy do czynienia, gdy się z kimś tylko pisze trudno ocenić jaką jest osobą...
Forum dla wszystkich, którzy kochają biżuterię... |
|
| Autor |
RE: czemu nie |
happyanna Użytkownik
|
|
|
ja nie mam nic przeciwko temu, zeby szukać partnera w internecie. wszystkie giełdy partnerskie stworzone zostały dla singli, więc czemu mamy z nich nie korzystać? ydarza się oczywiście, że nie od razu znajrziesz tego wymarzonego, ale zawsze można poflirtować czy umówić się na randkę. ja tam jestem zarejestrowana na kilku portalach i tak sobie szukam niekiedy.... |
|
| Autor |
Shezze Użytkownik
|
|
w znajmosci internetowe wielkim plusem jest takze fakt ze do czasu gdy dwoje ludzi spotka sie na zywo to oceniaja sie wylacznie po osobowosci, cehcach charakteru a nie po wygladzie...same przyznajcie ze jest i dobra strona tego typu szukania milosci |
|
| Autor |
oleslaw Użytkownik
|
|
Jak najbardziej spróbuj szukać tam miłości bo w internecie nie tylko są zboczeńcy ale też jest wiele samotnych normalnych osób, które może wśród swoich sąsiadów ani kolegów ze szkoły/pracy nie znalazły miłości. Bądź tylko ostrożna. A jak już się rozpoznasz na jakimś panu to dopiero wtedy się spotkajcie. POWODZENIA!
http://kalkulator-milosci.pl/
 |
|
| Autor |
diwa82 Użytkownik
|
|
Ja wyszłam za mąż za faceta, który zaklikał do mnie na Skype. Moja przyjaciółka z kolei poznała męża na gg. Mnóstwo jest takich par. Internet jest obecnie tak samo dobrym miejscem na spotkanie ukochanego, jak każde inne |
|
| Autor |
amella Użytkownik
|
|
Moja koleżanka już od ponad 2 lat jest szczęśliwe zakochana w chłopaku którego właśnie poznała na czacie  |
|
| Autor |
Halina56 Użytkownik
|
|
Pewnie, że próbuj tylko z dużą ostrożnością. I lepiej się umówić na spotkanie, niż pisać poematy, a potem odkryć że książe jest ropuchą  |
|