| Autor |
Juno |
melindaa Użytkownik
|
|
Słuchajcie byłam niedawno na przedpremierowym pokazie Juno. Stała ze mnie bywalczyni kin wszelakich więc i tego nie mogłam ominąć Film jest rewelacyjny. Podobno tylko dla kobiet ale mój facet bawił się wyśmienicie Jak wejdzie na stałe do kin (4 kwietnia) to pewnie pójdę go zobaczyć raz jeszcze Polecam gorąco. A wy, co ostatnio dobrego widziałyście???
melindaa |
|
| Autor |
RE: Juno |
anitka7890 Użytkownik
|
|
popieram, ja też widziałam i film rewelacja 
wesołych świąt  |
|
| Autor |
fallen_angel Użytkownik
|
|
właśnie muszę zobaczyć ten film. I oczywiście Nie Kłam Kochanie! jak wejdzie u mnie.
A ostatnio? Mała Wielka Miłość. Średni moim zdaniem. Wolałam Step up 2. Albo Lejdis. Zresztą, jak dla mnie Lejdis wymiatają!  |
|
| Autor |
Fenix Użytkownik
|
|
Oj ja też wybieram się na "Juno" nie mów, że to nie film dla facetów, bo zabieram swojego hihi ostatnio oglądałam: Lejdis, Królestwo  |
|
| Autor |
RE: ... |
melindaa Użytkownik
|
|
No właśnie dla facetów też, mój był ze mną i świetnie się bawił Dziwne bo zwykle inne filmy nas kręcą Zreszta moja znajoma też była ze swoim facetem i była równie zdziwiona jak ja-podobało mu się. Nie wiem co Juno w sobie ma ale wszystkim odpowiada To chyba dobrze...
melindaa |
|
| Autor |
Fenix Użytkownik
|
|
Ja cały czas pracuję nad moim lubym, bo trochę marudzi hehe ale i tak wiem, ze go przekonam wiec pewnie pójdziemy na premierę 4 kwietnia  |
|
| Autor |
anitka7890 Użytkownik
|
|
ja przekonałam swojego brata i wybiera się na premierę więc Tobie napewno tez się uda - i jestem pewna, że mu się spodoba- chociaż ma specyficzny gust |
|
| Autor |
martcia10 Użytkownik
|
|
Lejdis było super! strasznie mi się podobało
MaRtCiA |
|
| Autor |
Fenix Użytkownik
|
|
No i Kochane przekonałam mojego Wybrańca i już 4 kwietnia śmigamy na premierę  |
|
| Autor |
anitka7890 Użytkownik
|
|
no to życzę miłego oglądania, napewno Wam się spodoba
pozdrawiam |
|
| Autor |
Fenix Użytkownik
|
|
|
Byłam <hura> i o dziwo moje Słońce też było zadowolone hihi |
|
| Autor |
RE: ... |
melindaa Użytkownik
|
|
Feniks, no jak ci się podobało Juno Tak cię na to namawiałam, że aż mnie ciekawość zjada, co myślisz ???
melindaa |
|
| Autor |
anitka7890 Użytkownik
|
|
o widzicie, jednak Juno jest filmem dla każdego- cieszę się, że wszyscy spędziliśmy fajny czas w kinie
miłego dzionka |
|
| Autor |
Fenix Użytkownik
|
|
Melindaa jak dla mnie film świetny powinno wiecej takich być. Dobrze, ze rolę Juno zagrała ellen bo była boska no i ta muzyka ech  |
|