| Autor |
Przebicie ucha |
I-distrust-nobody Użytkownik
|
|
|
Mam pytanie...otoz chcialabym sobie przebic jedno ucho w dwoch miejscach. chodzi mi o czesc gorna malzowiny usznej. chcialabym zrobic sobie 2dziurki . tylko ze to chrzastka i nie wiem czy to nie bedzie zbyt bolesne...co o tym myslicie?? |
|
| Autor |
RE: Przebicie ucha |
kattalina Użytkownik
|
|
ja mam przebite ucho w dwóch miejscach, a dokładnie ten kolczyk nazywa się ROOK. sprawdź w necie czy chodzi o ten, jeśli tak, to napiszę co i jak pozdrawiam |
|
| Autor |
|
|
|
sprawdzilam w necie...ten kolczyk nazywa sie INDUSTRIAL...czy jakos tak.... |
|
| Autor |
kattalina Użytkownik
|
|
ooo, też się nad nim zastanawiałam, ale jest podobno strasznie niewygody. efekt jest niesamowity, chociaż nie wiem czy nie zaczepiałby Ci sie za bardzo. Przebicie nie jest przez chrząstki, dlatego też nie boli tak bardzo. Jeżeli robisz u kosmetyczki na pewno nie będzie Cię bolało. Przebija tak samo jak normalną dziurkę.
W moim przypadku przebijałam dwa razy chrząstkę. Bolało jak kumpela przebijała grugą część. Baaardzo. Chyba bym się zastanawiała teraz nad przebiciem tego, gdybym wiedziała jak boli
Zrób sobie, fajny kolczyk, extra wygląda.
aha....najgorsze jest spanie na tej stronie....Zaraz po przebiciu spałam na tym boku, ale teraz jakoś nie mogę....chyba nadal się goi.
pozdrawiam
marzenie.... |
|
| Autor |
|
|
czyli moje watpliwosci zostaly rozwiane....ciesze sie ze mnie pocieszyslas bo gdyby ktos mi powiedzial ze to bardzo boli to pewnioe bym zrezygnowala. Dzieki za odpowiedz i porady pozdrawiam Kattalina |
|
| Autor |
kattalina Użytkownik
|
|
nie ma za co pozdrowionka
marzenie.... |
|