| Autor |
Intymny problem .. |
Paulussia Użytkownik
|
|
Mam taki problem nie wiem gdzie moge się poradzić a boję się ze to coś poważnego ... a dokładniej .... od 2 dni boli mnie i piecze tam .. nie tam gdzie robimy my dziewczyny siku ... tylko ..no wiecie a trudno jest mi o tym pisać bo jeszcze nigdy nie miałam podobnych problemów i nie wiem czy musze iść do ginekologa czy samo przejdzie a w ogóle troche wstydze się powiedzieć o tym komuś .. proszę powiedzcie czy to może być coś poważnego ?? bardzo proszę o szybkie odpowiedzi ..
Paulussia |
|
| Autor |
RE: Intymny problem .. |
Shelby Użytkownik
|
|
lol xD
zapewne piecze Cie w okolicach pochwy, moze dostałas jakiegos zapalenia? na twoim miejscu kupiłabym w aptece jakis krem czy cos do higieny imtymnej, łagodzacy podraznienia czy o podobnym działaniu a jak po jakims czasie nie przejdzie to do lekarza.
ps. ile masz lat?
"Klękam tylko przed Bogiem, a Jego tu nie widzę" |
|
| Autor |
Paulussia Użytkownik
|
|
15
Paulussia |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
hmmm to pogadaj moze z mama, wyslesz ja do apteki i oszczedzisz sobie przy tym nerwów, bo pewnie podejscie do okienka i poproszenie czegos na Twoja dolegliwosc wiele by Cie kosztowało skoro tak ciezko Ci o tym pisac nawet tu. A jesli nie przejdzie to pomysl o ginekologu.
Wczesniej poszukaj w necie jakis srodków przeciwzapalnych czy czegos zeby sie zorientowac mw co Ci moze dolegac. Sama wiesz najlepiej jakie masz objawy wiec bedzie Ci najłatwiej cos znalezc. I spokojnie. To napewno nic powaznego w razie problemów pisz moze cos wspólnie wymyslimy.
|
| Autor |
Paulussia Użytkownik
|
|
Tylko że ja nie mieszkam z mamą tylko z tatą :/
Paulussia |
|
| Autor |
Paulussia Użytkownik
|
|
Nie mam z nią kontaktów od roku
Paulussia |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
a moze masz siostre albo jakąs kolezankę ktora moze Ci pomóc? jak nie to musisz poradzic sobie z tym sama.
|
| Autor |
Paulussia Użytkownik
|
|
niestety brak siostry ale pogadam z koleżanką a objawy się zmniejszyły może samo przejdzie
Paulussia |
|