| Autor |
Jakie czytacie czasopisma? |
xXxWhite_AngelxXx Użytkownik
|
|
|
Tak jak w tytule. Co czytacie jak wam sie nudzi ?? |
|
| Autor |
RE: Jakie czytacie czasopisma? |
Shelby Użytkownik
|
|
Politykę i Newsweeka
"Klękam tylko przed Bogiem, a Jego tu nie widzę" |
|
| Autor |
I-distrust-nobody Użytkownik
|
|
Jak mi sie nudzi(chociaz przyznam ze jest tak zadko) to zazwyczaj siegam po ksiazke(moje kochane kryminaly) lub po jakies kolorowe czytadelka np. BravoGirl! czy dziewczyna. |
|
| Autor |
katieannmaggy Użytkownik
|
|
Ja potrafię setny raz przeczytać moje ulubione pisemko URODA ;)kiedyś czytałam Avanti, ale moim zdaniem uroda lepsza...
Czytam też czasami Victor Gimnazjalista lub Cogito. Czytam różne artykuły w internecie, lub czytam książki dla nastolatek z biblioteki...
A moją ulubioną książką jest HP wszystkie części...
|
|
| Autor |
martcia10 Użytkownik
|
|
ooo tez uwielbiam HP i gazetkę Uroda, jest świetna a ja jeszcze mam znajomości w kiosku i mam tą gazetkę za 2 zeta Czasami tez kupuje Dziewczynę i BrawoGirl.
MaRtCiA |
|
| Autor |
mojito Użytkownik
|
|
polityke i twoj styl, czasem glamour albo avanti, jak nei wiem jakiego ciucha sobie kupic
jezdze, czytam, o droge pytam... |
|
| Autor |
kattalina Użytkownik
|
|
Polityka, Glamour, Joy, Fakt, Super linia
marzenie.... |
|
| Autor |
hilary2 Użytkownik
|
|
|
Książki dla nastolatek lub dziewczyna, victor, bravo girl, bravo , trzynastka:-) |
|
| Autor |
fallen_angel Użytkownik
|
|
Jedyne czasopismo, na jakie wydaję pieniądze, to Dziewczyna - dobra jakość, niska cena, a trzeba się także orientować w kulturze masowej 
Poza tym wolę wydawać pieniądze na książki. Ostatnio chciałam sobie kupić Sprawiedliwość Owiec (polecam, jest dość specyficzna, ale fajna) i mi kobieta w księgarni walnęła tekst, że to jest stara książka i nie mają jej w ofercie. Sorry kochani, Król Edyp to nie z tego wieku nawet jest i na takie gadki to jakie się nie łapię.
Tak więc jeśli chodzi o książki - uwielbiam wyszukiwać interesujące tytuły. Zaś do gazet - cóż, i tak najczęściej przeglądam program TV 
bo łatwiej jest mi nienawidzić niż rozpaczać po jego stracie |
|
| Autor |
Greenland Użytkownik
|
|
Ja lubię Angorę, ale jak wpadnie mi w rękę jakieś kobiece czasopismo to też chętnie poczytam Aaa, no i jak dorwę w ręce Avanti to też mogę bardzo dłuugo przeglądać 
www.mojsalon.pl ciekawy blog o zakładaniu salonu kosmetycznego |
|
| Autor |
I_have_blue_eyes Użytkownik
|
|
Dziewczyna, bravo girl, 13, popcorn i czasami Twist.
I_have_blue_eyes
13,5 lat
When I grow up I wanna be a movies, wanna be a star , wanna have boobies.... |
|