| Autor |
Języki obce |
Andzioreq Moderator
|
|
Więc tak, jakich języków się uczycie? angielski? niemiecki? francuski?
Ja sama stawiam na angielski mam już za sobą kilka lat nauki, uwielbiam ten język |
|
| Autor |
RE: Języki obce |
Piekna Użytkownik
|
|
W szkole mam angola, hiszpański i łacine (nie licząc polskiego). Z tego najbardziej przykładam się do angola...
Chcę być piękna |
|
| Autor |
Sowa Użytkownik
|
|
Piękna a do jakiej szkoły chodzisz /?
Ja głównie stawiam na angielski i intensywnie ucze się go nie tylko w szkole ale i na kursach.
|
|
| Autor |
Piekna Użytkownik
|
|
Liceum, profil humanistyczny.
Chcę być piękna |
|
| Autor |
emka92 Użytkownik
|
|
No wiec ja sie ucze angielskiego....bo mieszkam w angli
ale jeszcze uczylam sie 2 lata francuskiego |
|
| Autor |
deths_angel Użytkownik
|
|
A ja... Angielski, niemiecki. Usiłowałam się zapisać na k. rosyjskiego. Ale nie wypaliło. W wolnym czasie esperanto, czeski. Szczytny cel; chiński albo japoński. Ni hao! A prócz tego tak myślę sobie o duńskim i łacinie Per aspera ad astra
Pozdrawiam |
|
| Autor |
Natalies Użytkownik
|
|
Ja mam angielski i bardzo dobrze mi idzie  |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
Uczę się angielskiego chyba od 8 lat,ale dosc mało intensywnie i umiem go na poziomie dość przyzwoitym, niemieckiego uczę sie tyle samo a nie umiem nic xD Kompletnie nie trafia do mnie ten jezyk...
teraz chciałabym zacząć hiszańsski lub francuski? Mozecie mi doradzic którym sie zająć? Który jest waszym rodzajem przystępniejszy? |
|
| Autor |
BlackSwan Użytkownik
|
|
Oprócz polskiego znam angielski i francuski (mieszkam za granicą, a polskiej szkoły nie ma), uczę się niemieckiego i łaciny (to drugie to nuda -.-'' , chciałabym się nauczyć hiszpańskiego, portugalskiego, niemieckiego, norweskiego, fińskiego.......
Po prostu chcę znać bardzo dużo języków obcych, bo to jest coś, co uwielbiam  |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
A mozesz określić trudność "przyswajalności" francuskiego? 
"Klękam tylko przed Bogiem, a Jego tu nie widzę" |
|