| Autor |
Wasze ulubione przedmioty |
xXxWhite_AngelxXx Użytkownik
|
|
|
Ja najbardziej lubie angielski, chemie i biologie. Jeszcze moze być geografia, historia i fizyka. Niecierpie wf !! A wy jakie ?? |
|
| Autor |
RE: Wasze ulubione przedmioty |
I-distrust-nobody Użytkownik
|
|
OOoo zgadzam sie z toba! Ja tez nie cierpie w-f (wpoprzednim roku staralam sie go unikac...). A tak pozatym to lubie biologie,polski,matematyke i geografie |
|
| Autor |
martcia10 Użytkownik
|
|
Matematyka to moja zmora, nie cierpie jej ale za to uwielbiam chemię pozdrawiam
MaRtCiA |
|
| Autor |
xXxWhite_AngelxXx Użytkownik
|
|
heh a ja lubie tylko niektore działy z matmy Pozdrawaiam rowniez ;* |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
polski, historia, historia sztuki i wos o
"Klękam tylko przed Bogiem, a Jego tu nie widzę" |
|
| Autor |
|
|
no tak...wiekszosc lubi histe....a ja poprostu nie cierpie. nie to zeby mnie nie obchodzily np dzieje polski czy takie tam tylko mam straszne trudnosci z zapamietaniem dat. serio. zam date swojego urodzenia i tyle....i pewnie dlatego zawsze mam ta 3 na koniec roku.... |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
a tam wiekszosc^^
w historii daty sa akurat najmniej wazne. Cóz z tego ze bedziesz pamietac date bitwy pod Grunwaldem skoro nie bedziesz znac kulisów, przyczyn skutków. Historia to nie tylko daty i radze Wam zmienic tok myslenia jesli tak uwazacie Gdy przelecicie dzieje powrzechne od samego poczatku zauwazycie ze jak wiele nowych rzeczy dostrzeegacie w zyciu codziennym, bo historia naprawde 'otwiera oczy na swiat'
'Historia est magistra vitae'
Moze i banał ale jednak cos w tym jest
|
| Autor |
|
|
|
No daty datami ale....historia sama w sobie nie wchodzi mi do glowy.... za to polski, matma, biologia...mmm |
|
| Autor |
Shelby Użytkownik
|
|
polski jest fajny, nie ogranicza Cie, pozwala rozwijac kreatywnosc, takie cos mi odpowiada.
matma...hmmm nigdy nie miałam z nia problemów, ale zadnej przyjemnosci z nauki tez nie...
co do bioli to róznie. Bardzo lubiłam anatomie człowieka , ciekawiło mnie to po prostu, reszta juz niekoniecznie...
juz wole zjeb*** wojny Rzeczpospolitej z sasiadami z XVII w niz jakąs pokręconą genetykę z allelami^^ 
|
| Autor |
|
|
Ja bardzo lubie biologie. Moze dlatego ze lubie zwierzeta, przyrode i wszystko co mnie otacza. |
|
| Autor |
chelsea1112 Użytkownik
|
|
Ja najbardziej lubię biologię, chemię, historię i j. niemiecki, angielski.
Matmę tak średnio lubię, raczej mi dobrze w niej idzie, ale jest dość nudna.
Polski też tak średnio lubię, nie mam do tego głowy. Zawsze najniższa ocena to polski...
Oczywiście lubię też plastykę, technikę, muzykę i informatykę.
Wf tak średnio - zazwyczaj mi się nie chce chodzić. Lubię gry zespołowe, ale nie lubię lekkoatletyki, a nie nawidze biegów!!! Z wf też nie jestem najlepsza...

Chelsea |
|