| Autor |
Jak rozwinac talent? |
I-distrust-nobody Użytkownik
|
|
Mam takie pytanie. Umiem spiewac i wszyscy mowia ze mam sliczny glos podobny do Rihanny. Rok temu wygralam konkurs szkolny po zaspiewaniu piosenki Edyty Gorniak "List". Podobno zaspiewalam ja jak w orginale. NO dobra troche sie pochwalilam a teraz do sedna. NIe bardzo wiem jak moge rozwinac swoj talent. Moze zapisac sie na lekcje spiewu? Jestem tez ciekawa czy ktos inny ma talet i moze sie pochwalic swoimi osiagnieciami.... |
|
| Autor |
RE: Jak rozwinac talent? |
Shelby Użytkownik
|
|
ja talentu nie mam i do spiewania sie nie nadaje zupelnie Oo
na twoim miescu zapisałabym sie do szkoły muzycznej jesli masz taka w swojej okolicy, a jak nie to na prywatne lekcje spiewu. Przydałoby sie 'łowic' informacje o wszystkich konkursach jakie sa organizowane np w Twoi miescie, brac udziala w castingach itp. Jestes w wieku w którym pasowałoby zaczac cos robic na powaznie bo potem bedzie coraz trudniej.
zycze powodzenia
"Klękam tylko przed Bogiem, a Jego tu nie widzę" |
|
| Autor |
I-distrust-nobody Użytkownik
|
|
Dzieki, napewno sprubuje zapisac sie na jakies lekcje spiewu |
|
| Autor |
Irenka26 Użytkownik
|
|
Można też spróbować poprzez zabawę. U mnie we Wrocławiu jest sporo miejsc gdzie robi się karaoke. Część z tych imprez jest profesjonalnie obsługiwana i wyłapuje się na niej talenty. Wiec ćwicz w domu i śpiewaj ze znajomymi a jak będziesz miłą okazje pokaż się publicznie
A i owszem lekcje śpiewu to znakomity pomysł !
www.wizaz.wroc.pl --> moja szkółka
Piękno to dobrze czuć się we własnym ciele, więc dbaj o siebie!  |
|
| Autor |
Kristerr Użytkownik
|
|
|
Idź i spróbuj się w Mam talent albo w fabryka gwiazd czy coś podobnego. Nawet jak nie przejdziesz, to powiedzą ci co i jak i udzielą jakiś wskazówek. A nóż ktoś cie zauwazy i ci pomoże |
|