| Autor |
podstawy bycia piekna |
nastygirl125 Użytkownik
|
|
witam mam bardzo powarzny problem przez pewien okres mniałam depresje i sie zaniedbałam ostatnio poznałam super faceta i chcem zrobic na nim wrazenie ale niebardzo wiem od czego zacząc by byc znów atrakcyjna błagam pomocy |
|
| Autor |
RE: podstawy bycia piekna |
a-ja Użytkownik
|
|
zaczniij o d fryzjera i regulacji brwi(o ile jest taka potrzeba)...przypiłuj paznokietki i pożesz pomalować odżywką...albo nawet czerwonym lakierem=u mnie czerwony skutkuje natychmiastowym wzrostem poczucia seksapilu . Poza tym wyprostuj się=i to właśnie powinno byc na pierwszym miejscu...Co do ubranka-najlepiej w Twoim stylu.Obowiązkowo czyste możesz przyozdobić się bransoletką-podkreślone nadgarstki są podobno jakims podświadomym wabikiem...to chyba tyle.JAk sobie jeszcze coś przypomnę dam znać.Trzymam kciuki
ps. Też miałam depresję a teraz jestem zaręczona z człowiekiem który wówczas był przy mnie.
Daj znać jak Ci idzie |
|
| Autor |
RE: podstawy bycia piekna |
anulunia Użytkownik
|
|
HEJ możecie mi powiedzieć CO ZROBIĆ ZEBY MAKIJAZ UTZRYMYWAL SIE PRZEZWIELE GODZIN??? bo mam niedlugo studn. i nie wiem co zrobic zebym przez cala noc dobrze wygladala... pomozcie:*:* kupilam fluid matujacy z lirene(mam piegi ) i tam pisze na nim ze do 7 godzin a pozniej to co? co mam zrobic zeby mi sie trzymal dluzej? |
|