Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
tipsy czy to warto?
Forum | Uroda | Paznokcie
Autor tipsy czy to warto?
gosia32
Użytkownik

Dodane dnia 22 11 2010
całe życie obgryzałam paznokcie. pewnie dlatego są takie krótkie, niekształtne i ciągle się łamią. na wszelkich spotkaniach staram się ich specjalnie nie pokazywać, bo jak ktoś zwróci na nie uwagę, to patrzy na nie prawie z obrzydzeniem i potem nie traktuje mnie poważnie. a ja strzelam buraka. kiedyś chciałam zostać modelką, bo jestem dosyć wysoka, ale siostra wyśmiała ten pomysł, właśnie przez te moje pokurczowate paznokcie, że jak je pokażę na zdjęciu. moje marzenie młodości legło już dawno w gruzach, ale nie chcę by inne marzenia też tak skończyły. myślicie, że warto przyczepić sobie tipsy?

moim całym światem jest moja córeczka
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: tipsy czy to warto?
kopciuszek777
Użytkownik

Dodane dnia 23 11 2010
hmm... jesli twoje paznokcie sa w takim beznadziejnym stanie jak piszesz to pewnie bedzie jedyne wyjscie...
okularnica88
Użytkownik

Dodane dnia 23 11 2010
Niekoniecznie. To w sumie zależy od Twoich płytek. Bo jest kilka możliwości. Możesz doczepić tipsy. Możesz też zrobić specjalny manikiur np. japoński. Aj, najlepiej zapytaj kosmetyczki. Mi w Ce Ce doradzili ten manikiur i moim pazurom podpasowało smiley Do tego jakaś odżywka i w końcu wyzdrowieją. W sumie tipsy to dobry pomysł na chwilę. Kuracja odżywcza da efekt dopiero po jakimś czasie. Więc wydaje mi się, że lepiej pójść na ten manikiur japoński, bo to się opłaci w dłuższej perspektywie. Pzdr smiley
magnificia
Użytkownik

Dodane dnia 13 01 2011
tipsy mogą Ci jeszcze bardziej osłabić płytkę paznokcia. Jeżeli masz je zniszczone to lepiej zastosować odżywkę, bo potem po zdjęciu tych sztucznych paznokci będziesz miała jeszcze większy problem z regeneracją.
atletka
Użytkownik

Dodane dnia 23 05 2011
Tylko nie tipsy. Bo one osłabią Ci paznokcie. Wiem co mówię, sama przechodziłam przez to o czym piszesz. Zrobiłam ten błąd, założyłam tipsy. A po ściągnięciu paznokcie jeszcze bardziej osłabione. Nie polecam!! Nigdy więcej!!! smiley
Kropka_w_kropke
Użytkownik

Dodane dnia 30 06 2011
bardzo ciezko jest wyprowadzic pazurki obgryzane bo sa strasznie slabe i co podrosna to sie lamia. ja bym proponowala zalozyc pazurki zelowe ale na formie bo jak masz krotkie to raz ze Ci nie bedzie na co przykleic a dwa ze zaraz odpadnie jak podrosną juz to klasc zel na naturalna plytke i to nie niszczy an ie beda sie lamac smiley

druga propzoycja to uzywanie (nawet na tak krotkich) lakieru zelowego smiley malujesz pazurki jak zwyklym lakierem a pazurki sa twarde jak tipsy smiley znalazlam takie cudo na splendore - kapitalna sprawa smiley)
blade_loki
Użytkownik

Dodane dnia 06 07 2011
Ja obgryzam cały cza i są brzydkie, ale sie nie łamią.
A przestać sie nie da, stres, stres, stres...
omnis
Użytkownik

Dodane dnia 10 07 2011
Warto warto, ładnie wyglądają i spokój ze zmywaniem/malowaniem, zwłaszcza jak się sprząta w domu to lakier odpryskuje, jak są tipsy - nic takiego się nie dzieje :-)
16096580 Wyślij Prywatną Wiadomość
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane