| Autor |
kurs w New Nails |
eos85 Użytkownik
|
|
kto sie wybiera na kurs do New Nails w najbliższym czasie?
znalazłam tam szkolenie Russian Style
a napisali na stronie, że jak przyjdą dwie osoby razem to się należy rabat |
|
| Autor |
RE: kurs w New Nails |
dzorczq Użytkownik
|
|
Byłam już tam na szkoleniu, a dokładniej na kursie stylizacji paznokcia, tym opisanym na stronie --> http://www.new-nails.com/index.php?p=kursy&s=kurs_tipsy
Moje szkolenie zaliczam do udanych - przydatne doświadczenie, które aktualnie wykorzystuję w pracy. Zrobili taką promocję? Mi by się i tak na nic nie przydała, bo nie miałabym kogo zabrać na szkolenie ;-) Chyba, że bym kogoś namówiła ;-) |
|
| Autor |
Wdzieczna Użytkownik
|
|
|
Ja będę tam na szkoleniu, ale za dwa tygodnie. Będę się uczyła stylizacji paznokcia i liczę na porządny przypływ wiedzy Dużo dobrego dowiedziałam się o New Nails od znajomych. Jak to będzie wyglądało w moim przypadku to już dam znać za jakiś czas |
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
|
Na pewno się nie zawiedziesz. Instruktorki New Nails przykładają się do swojej pracy i w zasadzie możesz być pewna tego, że wyjdziesz od nich mądrzejsza. Kiedy szukałam szkolenia miałam poważne wątpliwości co do wyboru - szkół jest dużo. Postawiłam na nich i był to strzał w dziesiątkę. |
|
| Autor |
Wdzieczna Użytkownik
|
|
|
Wybrałaś New Nails wyłącznie na podstawie opinii znajomych czy robiłaś coś jeszcze by się czegoś dowiedzieć? |
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
|
Nie tylko opinii znajomych. Szukałam również ocen na internecie. Przed wyborem New Nails kontaktowałam się z nimi telefonicznie. Dzwoniłam również do innych szkół. Sprawdzałam jakie mają podejście do kursantów, czyli m.in. ich cierpliwość ;-) |
|
| Autor |
Wdzieczna Użytkownik
|
|
|
Heh... w jaki sposób sprawdzałaś cierpliwość przez telefon? Twój wybór jest sensowny, skoro zasięgnęłaś tak wielu opinii. |
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
|
Jak sprawdzić cierpliwość przez telefon? Bardzo prosto. Zasypywałam rozmówczynię stosem pytań. Czekałam na odpowiedzi. W przypadku New Nails w zasadzie uzyskałam odpowiedź na każde nurtujące mnie pytanie. Inna przedstawicielka firmy potrafiła mi przykładowo zaproponować wysłanie wszystkich pytań drogą mailową. Tak właśnie kształtuje się moja opinia ;-) |
|
| Autor |
Wdzieczna Użytkownik
|
|
|
Ale czy zawsze będzie to do końca obiektywne? Wyobraź sobie, że czekasz na miejscu, w salonie New Nails na obsługę. Widzisz, że babka przez kilkanaście minut rozmawia przez telefon. Byłabyś wkurzona? Ja tak ;-) Zatem nie zawsze będzie to dobra metoda. |
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
|
Oj tam, oj tam. Obrałam sobie taką strategię i w przypadku każdej usługi się sprawdzało. W tym wypadku było podobnie, więc nie ma na co narzekać. Na mojej "technice" możesz polegać i na pewno się nie zawiedziesz. Zobaczysz ;-) |
|
| Autor |
malga Użytkownik
|
|
|
kurde musze się zastanowić na tym new nails (chociaż mam daleko) bo o paru innych szkołach w warszawie, m.in. pro-activ i professional slyszlam złe opinie, że ciasno, brudno i niepofesjonalnie. ciężko jest się zdecydować na wydanie takiej kasy, trzeba dobrze wiediec za co się płaci... |
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
|
Nie patrz na negatywne opinie o innych firmach - szukaj raczej tej, która ma te najlepsze i sama próbuj sobie zdobyć opinię o takiej firmie szkoleniowej jeszcze przed szkoleniem. Pokazałam tutaj jak ja to robiłam w przypadku kursu New Nails. W szkołach sytuacja się szybko zmienia, a opinia netowa może być stara. Ogólnie - trzeba być bardzo uważnym! |
|
| Autor |
ania55 Użytkownik
|
|
Witam ostatnio ukończyłam kurs stylizacji paznokci zawodowy , trwał on 120 godzin grupy były małe i dobrze mi się uczyło . Jako gratis był kurs manicuru japońskiego i hybrydowego. Jestem bardz zadowolona z tego kursu New Nails . Dla zainteresowanych ich stronka www.new-nails.com . Jeszcze raz gorąco polecam i myślę , że skorzystam z jeszcze jakiegoś kursu |
|
| Autor |
RE: wioletta86 |
wioletta86 Użytkownik
|
|
prosto z mostu - kurs jest rewelacyjny! instruktorzy konkretni, rzeczowi. atmosfera bardzo przyjazna. wszyscy wzajemnie wspierają się - ogólne nastawienie na jakość kursu na 6! z takimi efektami na pewno wybiorę się do nich na jakiś kurs może perfekcyjne zdobienie paznokci? kto wie na pewno zaprosze koleżanki - może załapię się na jakiś rabacik ;p hehe pozdrawiam zadowolonych bo tych drugich zapewne jest mało, a raczej ich nie powinno wcale być! niepochlebne opinie to zapewne zawistna konkurencja ;/ taka karma niestety ;/ |
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
|
Dziewczyny - czy wiecie, że szkolenia New Nails można odbyć za friko za kasę z Urzędu Pracy? Niestety bardzo późno się o tym dowiedziałam ;/ Może jednak inne osoby skorzystają. Tu jest opis co trzeba zrobić: http://www.new-nails.com/index.php?p=szkolenia_stylizacji_paznokci&s=bezplatne |
|
| Autor |
Wdzieczna Użytkownik
|
|
|
Kurcze - szkoda, że nie wiedziałam wcześniej ;/ Tyle pieniążków można zaoszczędzić. Ale cóż, przyda się w przyszłości. Przy kolejnym szkoleniu z New Nails będę już pamiętała o dofinansowaniu. Wszystkie szkolenia mogą być finansowe z UP? |
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
|
Z tego co czytałam to nie dla wszystkich, lecz dla tych firm, które współpracują z Urzędami Pracy i mają podpisaną odpowiednią umowę. Nie jest powiedziane, że każdy musi dostać takie dofinansowanie - kasa z budżetu zawsze jest ograniczona. |
|
| Autor |
Wdzieczna Użytkownik
|
|
|
Czy teraz w czasie wakacji łatwo zdobyć miejsce na szkoleniach? Chcę się wybrać na jeszcze jedno. Korzystał ktoś ze szkoleń w okresie wakacyjnym? |
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
Na forum raczej nie ma nikogo kto zapisuje na szkolenia do New Nails ;-) Więc polecam:
Tel: +48 22 408 88 61
Tel: +48 22 711 25 07
I wszystko dowiesz się w kilka minut. Tutaj raczej nikt dobrej pomocy nie udzieli ;-) |
|
| Autor |
Wdzieczna Użytkownik
|
|
|
Hehe... faktycznie, kombinuję jak koń pod górę. Zadzwonię do nich to się dowiem nieco więcej szczegółów. Co do szkolenia - tak zamierzam wybrać się na kolejne. |
|