Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
kurs w New Nails
Forum | Uroda | Paznokcie
Strona 1 z 2 1 2 >
Autor kurs w New Nails
eos85
Użytkownik

Dodane dnia 25 02 2011
kto sie wybiera na kurs do New Nails w najbliższym czasie?
znalazłam tam szkolenie Russian Style
a napisali na stronie, że jak przyjdą dwie osoby razem to się należy rabatsmiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: kurs w New Nails
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 02 03 2011
Byłam już tam na szkoleniu, a dokładniej na kursie stylizacji paznokcia, tym opisanym na stronie --> http://www.new-nails.com/index.php?p=kursy&s=kurs_tipsy
Moje szkolenie zaliczam do udanych - przydatne doświadczenie, które aktualnie wykorzystuję w pracy. Zrobili taką promocję? Mi by się i tak na nic nie przydała, bo nie miałabym kogo zabrać na szkolenie ;-) Chyba, że bym kogoś namówiła ;-)
Wdzieczna
Użytkownik

Dodane dnia 07 03 2011
Ja będę tam na szkoleniu, ale za dwa tygodnie. Będę się uczyła stylizacji paznokcia i liczę na porządny przypływ wiedzy Dużo dobrego dowiedziałam się o New Nails od znajomych. Jak to będzie wyglądało w moim przypadku to już dam znać za jakiś czas
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 08 03 2011
Na pewno się nie zawiedziesz. Instruktorki New Nails przykładają się do swojej pracy i w zasadzie możesz być pewna tego, że wyjdziesz od nich mądrzejsza. Kiedy szukałam szkolenia miałam poważne wątpliwości co do wyboru - szkół jest dużo. Postawiłam na nich i był to strzał w dziesiątkę.
Wdzieczna
Użytkownik

Dodane dnia 09 03 2011
Wybrałaś New Nails wyłącznie na podstawie opinii znajomych czy robiłaś coś jeszcze by się czegoś dowiedzieć?
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 10 03 2011
Nie tylko opinii znajomych. Szukałam również ocen na internecie. Przed wyborem New Nails kontaktowałam się z nimi telefonicznie. Dzwoniłam również do innych szkół. Sprawdzałam jakie mają podejście do kursantów, czyli m.in. ich cierpliwość ;-)
Wdzieczna
Użytkownik

Dodane dnia 13 03 2011
Heh... w jaki sposób sprawdzałaś cierpliwość przez telefon? Twój wybór jest sensowny, skoro zasięgnęłaś tak wielu opinii.
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 14 03 2011
Jak sprawdzić cierpliwość przez telefon? Bardzo prosto. Zasypywałam rozmówczynię stosem pytań. Czekałam na odpowiedzi. W przypadku New Nails w zasadzie uzyskałam odpowiedź na każde nurtujące mnie pytanie. Inna przedstawicielka firmy potrafiła mi przykładowo zaproponować wysłanie wszystkich pytań drogą mailową. Tak właśnie kształtuje się moja opinia ;-)
Wdzieczna
Użytkownik

Dodane dnia 18 03 2011
Ale czy zawsze będzie to do końca obiektywne? Wyobraź sobie, że czekasz na miejscu, w salonie New Nails na obsługę. Widzisz, że babka przez kilkanaście minut rozmawia przez telefon. Byłabyś wkurzona? Ja tak ;-) Zatem nie zawsze będzie to dobra metoda.
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 23 03 2011
Oj tam, oj tam. Obrałam sobie taką strategię i w przypadku każdej usługi się sprawdzało. W tym wypadku było podobnie, więc nie ma na co narzekać. Na mojej "technice" możesz polegać i na pewno się nie zawiedziesz. Zobaczysz ;-)
malga
Użytkownik

Dodane dnia 27 03 2011
kurde musze się zastanowić na tym new nails (chociaż mam daleko) bo o paru innych szkołach w warszawie, m.in. pro-activ i professional slyszlam złe opinie, że ciasno, brudno i niepofesjonalnie. ciężko jest się zdecydować na wydanie takiej kasy, trzeba dobrze wiediec za co się płaci...
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 28 03 2011
Nie patrz na negatywne opinie o innych firmach - szukaj raczej tej, która ma te najlepsze i sama próbuj sobie zdobyć opinię o takiej firmie szkoleniowej jeszcze przed szkoleniem. Pokazałam tutaj jak ja to robiłam w przypadku kursu New Nails. W szkołach sytuacja się szybko zmienia, a opinia netowa może być stara. Ogólnie - trzeba być bardzo uważnym!
ania55
Użytkownik

Dodane dnia 03 04 2011
Witam ostatnio ukończyłam kurs stylizacji paznokci zawodowy , trwał on 120 godzin grupy były małe i dobrze mi się uczyło . Jako gratis był kurs manicuru japońskiego i hybrydowego. Jestem bardz zadowolona z tego kursu New Nails . Dla zainteresowanych ich stronka www.new-nails.com . Jeszcze raz gorąco polecam i myślę , że skorzystam z jeszcze jakiegoś kursu smiley
Autor RE: wioletta86
wioletta86
Użytkownik

Dodane dnia 03 04 2011
prosto z mostu - kurs jest rewelacyjny! instruktorzy konkretni, rzeczowi. atmosfera bardzo przyjazna. wszyscy wzajemnie wspierają się - ogólne nastawienie na jakość kursu na 6! z takimi efektami na pewno wybiorę się do nich na jakiś kurs smiley może perfekcyjne zdobienie paznokci? kto wie smiley na pewno zaprosze koleżanki - może załapię się na jakiś rabacik ;p hehe pozdrawiam zadowolonych smiley bo tych drugich zapewne jest mało, a raczej ich nie powinno wcale być! niepochlebne opinie to zapewne zawistna konkurencja ;/ taka karma niestety ;/
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 06 04 2011
Dziewczyny - czy wiecie, że szkolenia New Nails można odbyć za friko za kasę z Urzędu Pracy? Niestety bardzo późno się o tym dowiedziałam ;/ Może jednak inne osoby skorzystają. Tu jest opis co trzeba zrobić: http://www.new-nails.com/index.php?p=szkolenia_stylizacji_paznokci&s=bezplatne
Wdzieczna
Użytkownik

Dodane dnia 18 04 2011
Kurcze - szkoda, że nie wiedziałam wcześniej ;/ Tyle pieniążków można zaoszczędzić. Ale cóż, przyda się w przyszłości. Przy kolejnym szkoleniu z New Nails będę już pamiętała o dofinansowaniu. Wszystkie szkolenia mogą być finansowe z UP?
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 19 04 2011
Z tego co czytałam to nie dla wszystkich, lecz dla tych firm, które współpracują z Urzędami Pracy i mają podpisaną odpowiednią umowę. Nie jest powiedziane, że każdy musi dostać takie dofinansowanie - kasa z budżetu zawsze jest ograniczona.
Wdzieczna
Użytkownik

Dodane dnia 26 07 2011
Czy teraz w czasie wakacji łatwo zdobyć miejsce na szkoleniach? Chcę się wybrać na jeszcze jedno. Korzystał ktoś ze szkoleń w okresie wakacyjnym?
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 27 07 2011
Na forum raczej nie ma nikogo kto zapisuje na szkolenia do New Nails ;-) Więc polecam:
Tel: +48 22 408 88 61
Tel: +48 22 711 25 07
I wszystko dowiesz się w kilka minut. Tutaj raczej nikt dobrej pomocy nie udzieli ;-)
Wdzieczna
Użytkownik

Dodane dnia 28 07 2011
Hehe... faktycznie, kombinuję jak koń pod górę. Zadzwonię do nich to się dowiem nieco więcej szczegółów. Co do szkolenia - tak zamierzam wybrać się na kolejne.
Strona 1 z 2 1 2 >
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane