| Autor |
RE: kurs w New Nails |
dzorczq Użytkownik
|
|
|
Co do moich przewidywań, to zapewne miejsca będą mieli mnóstwo. W okresie urlopowym wszędzie są luzy. Nawet specjaliści od stylizacji z New Nails chcą trochę odpocząć ;-) |
|
| Autor |
Wdzieczna Użytkownik
|
|
|
Komu udało się w ten wakacje zaliczyć jakieś szkolenie? Ja byłam ostatecznie w New Nails i przeszłam całość. Macie może jakieś pytania w stosunku do tego? |
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
|
Pytania? Opowiedz po prostu ze szczegółami jak było na tym szkoleniu. Czy coś się w New Nails zmieniło? Nowe instruktorki? Czy jakość kosmetyków taka sama? Sporo jest przecież do opisania ;-) |
|
| Autor |
Wdzieczna Użytkownik
|
|
|
Nie zmieniło się zbyt wiele - instruktorkę miałam inną, ale oceniam ją tak samo pozytywnie. Kosmetyków również New Nails nie zmieniło - po co mieli by to robić skoro poprzednie się doskonale sprawdzają? Mam wrażenie, że wnętrze zostało odnowione, ale przecież najważniejsza jest ogólna jakość szkolenia - pod tym względem jest naprawdę super. |
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
|
Wdzieczna - po co? By było jeszcze lepiej. Jednak wielkie dzięki za aktualny raport. Doskonale wiem, że firmy czasami działają dobrze, a czasami gorzej. Fajnie, że New Nails stale utrzymuje wysoki poziom. Masz certyfikat? |
|
| Autor |
Wdzieczna Użytkownik
|
|
|
Oczywiście, że mam. Certyfikat jest dla mnie bardzo ważny - certyfikaty renomowanych szkół naprawdę dają wiele na rekrutacji. Ja moje certyfikaty zabierałam nawet wtedy, gdy mnie o nie, nie proszono. Przecież wpłynie to tylko pozytywnie na moją ocenę, a nie negatywnie. |
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
|
Teoretycznie tak - dla każdego salonu kosmetycznego istotne jest zatrudnienia wykwalifikowanych specjalistów, bo świadczy to o jego klasie. Oczywiście oni również wiedzą, że inna jest wartość certyfikatu New Nails, a inna mniej znanej marki. |
|
| Autor |
Wdzieczna Użytkownik
|
|
|
Nie dla każdego - w części salonów liczy się najtańszy pracownik, ale ja nie szukam pracy w takich. Szukam miejsc, w których doceniane są wiedza i umiejętności. Tak właśnie jest praca dla mnie. Ale wiadomo...Te umiejętności muszę jeszcze zdobyć ;-) |
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
|
Ale zaraz... ty już byłaś na jakimś szkoleniu w New Nails - dokładnie to pamiętam, więc jakąś wiedzę chyba posiadasz, prawda? |
|
| Autor |
Wdzieczna Użytkownik
|
|
|
Posiadam już sporą wiedzę, ale do ideału daleko, dlatego właśnie dalej się uczę i zamierzam nieustannie się rozwijać. Kolejne szkolenia w New Nails + praktyka powinny mi zapewnić to, czego szukam, czyli bardzo dobrą pracę. Mamy u nas w mieście kilka salonów, w których naprawdę mają niezłe wymagania ;-) |
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
|
Hmm... uzupełnianie... a czy byłaś pewna, że kolejne szkolenie New Nails faktycznie cokolwiek ci da? |
|
| Autor |
Wdzieczna Użytkownik
|
|
|
No przecież to już moje drugie szkolenie w New Nails, więc wiedziałam na jakich zasadach pracują i że się angażują w cały proces szkoleniowy. Skoro w programie były pozycje, których dotychczas nie znałam, to wiadomym było, że czegoś się nauczę. |
|
| Autor |
dzorczq Użytkownik
|
|
|
Ok - teraz rozumiem. Po prostu nie wszystko było dla mnie jasne, ale dzięki za rozjaśnienie ;-) Podoba mi się Twoje zaangażowanie - nie jest to zbyt często spotykane. Dziewczyny raczej oczekują, że nie zrobią nic, a efekt będzie rewelacyjny, a tak to nie działa... Powodzenia w szkoleniach z New Nails. |
|