Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
kurs w New Nails
Forum | Uroda | Paznokcie
Strona 2 z 2 < 1 2
Autor RE: kurs w New Nails
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 29 07 2011
Co do moich przewidywań, to zapewne miejsca będą mieli mnóstwo. W okresie urlopowym wszędzie są luzy. Nawet specjaliści od stylizacji z New Nails chcą trochę odpocząć ;-)
Wyślij Prywatną Wiadomość
Wdzieczna
Użytkownik

Dodane dnia 01 09 2011
Komu udało się w ten wakacje zaliczyć jakieś szkolenie? Ja byłam ostatecznie w New Nails i przeszłam całość. Macie może jakieś pytania w stosunku do tego?
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 02 09 2011
Pytania? Opowiedz po prostu ze szczegółami jak było na tym szkoleniu. Czy coś się w New Nails zmieniło? Nowe instruktorki? Czy jakość kosmetyków taka sama? Sporo jest przecież do opisania ;-)
Wdzieczna
Użytkownik

Dodane dnia 14 10 2011
Nie zmieniło się zbyt wiele - instruktorkę miałam inną, ale oceniam ją tak samo pozytywnie. Kosmetyków również New Nails nie zmieniło - po co mieli by to robić skoro poprzednie się doskonale sprawdzają? Mam wrażenie, że wnętrze zostało odnowione, ale przecież najważniejsza jest ogólna jakość szkolenia - pod tym względem jest naprawdę super.
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 17 10 2011
Wdzieczna - po co? By było jeszcze lepiej. Jednak wielkie dzięki za aktualny raport. Doskonale wiem, że firmy czasami działają dobrze, a czasami gorzej. Fajnie, że New Nails stale utrzymuje wysoki poziom. Masz certyfikat?
Wdzieczna
Użytkownik

Dodane dnia 24 10 2011
Oczywiście, że mam. Certyfikat jest dla mnie bardzo ważny - certyfikaty renomowanych szkół naprawdę dają wiele na rekrutacji. Ja moje certyfikaty zabierałam nawet wtedy, gdy mnie o nie, nie proszono. Przecież wpłynie to tylko pozytywnie na moją ocenę, a nie negatywnie.
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 25 10 2011
Teoretycznie tak - dla każdego salonu kosmetycznego istotne jest zatrudnienia wykwalifikowanych specjalistów, bo świadczy to o jego klasie. Oczywiście oni również wiedzą, że inna jest wartość certyfikatu New Nails, a inna mniej znanej marki.
Wdzieczna
Użytkownik

Dodane dnia 26 10 2011
Nie dla każdego - w części salonów liczy się najtańszy pracownik, ale ja nie szukam pracy w takich. Szukam miejsc, w których doceniane są wiedza i umiejętności. Tak właśnie jest praca dla mnie. Ale wiadomo...Te umiejętności muszę jeszcze zdobyć ;-)
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 27 10 2011
Ale zaraz... ty już byłaś na jakimś szkoleniu w New Nails - dokładnie to pamiętam, więc jakąś wiedzę chyba posiadasz, prawda?
Wdzieczna
Użytkownik

Dodane dnia 28 10 2011
Posiadam już sporą wiedzę, ale do ideału daleko, dlatego właśnie dalej się uczę i zamierzam nieustannie się rozwijać. Kolejne szkolenia w New Nails + praktyka powinny mi zapewnić to, czego szukam, czyli bardzo dobrą pracę. Mamy u nas w mieście kilka salonów, w których naprawdę mają niezłe wymagania ;-)
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 01 11 2011
Hmm... uzupełnianie... a czy byłaś pewna, że kolejne szkolenie New Nails faktycznie cokolwiek ci da?
Wdzieczna
Użytkownik

Dodane dnia 08 11 2011
No przecież to już moje drugie szkolenie w New Nails, więc wiedziałam na jakich zasadach pracują i że się angażują w cały proces szkoleniowy. Skoro w programie były pozycje, których dotychczas nie znałam, to wiadomym było, że czegoś się nauczę.
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 09 11 2011
Ok - teraz rozumiem. Po prostu nie wszystko było dla mnie jasne, ale dzięki za rozjaśnienie ;-) Podoba mi się Twoje zaangażowanie - nie jest to zbyt często spotykane. Dziewczyny raczej oczekują, że nie zrobią nic, a efekt będzie rewelacyjny, a tak to nie działa... Powodzenia w szkoleniach z New Nails.
Strona 2 z 2 < 1 2
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane