| Autor |
Manicure - jaki polecacie, jaki robicie? |
Berenika26 Użytkownik
|
|
|
pytanie jak w temacie. Pojawia się wiele nowych odmian, pomysłów, ja przyznaję, że moje paznokcie nie często oddaję w ręce kosmetyczki i chcę to zmienić. Tipsy to nie dla mnie, ogólnie mam ładne paznokcie, ale trochę zaniedbane. Co nada im ładny wygląd? |
|
| Autor |
RE: Manicure - jaki polecacie, jaki robicie? |
nisia123456 Użytkownik
|
|
ja nie robie nic specjalnego z moimi paznokciami i osobiscie uwazam, ze sa ladne i zdrowe maluje je zwyklym lakierem, zmywam zwyklym zmywaczem z witaminami AiE i tyle widocznie jem duzo witamin w pokarmach  |
|
| Autor |
stonka2 Użytkownik
|
|
Na pewno nie polecałabym tipsów, bo to chyba najgorsze, co możesz zrobić swoim paznokciom, wiem z doświadczenia. Długo zajęło mi doprowadzenie ich do normalnego stanu po przygodzie z tipsami.
Od pewnego czasu robię sobie akryle i jestem zadowolona. Słyszałam też o manicure japońskim, że podobno taki świetny, ale nie miałam okazji sprawdzić, bo u mnie w salonie go nie robią. |
|
| Autor |
nisia123456 Użytkownik
|
|
|
oj tak, tipsy to zdecydowanie cos najgorszego co mozna sobie zrobic. Ja tak jak pisalam, nie robie nic specjalnego z paznokciami, ale za kilka miesiecy wychodze za maz... no i na slub chce zrobic cos ladnego z paznokietkami, ale na pewno nie tipsy. moze manicure japonski ? co o nim myslicie ? |
|
| Autor |
angela079 Użytkownik
|
|
mnie się bardzo podoba i uważam że jest najbardziej naturalny manicure hybrydowy. Obecnie bardzo popularny i napewno tańszy niż inny choć zapewne jest to związane z jakością używanych lakierów. Wiem że np. GELeration z Jessica cosmetics są super jakości i napewno mocno wytrzymałe tak do 21 dni są na paznokciu.
Uśmiech jest największym majestatem wszechświata |
|
| Autor |
Dorota84 Użytkownik
|
|
japońskiego nie znam, ale hybrydowy bym sobie na ślub zrobiła, jakiś ładny, delikatny 
pozdrawiam |
|
| Autor |
kukuryku Użytkownik
|
|
zdecydowanie hybrydowy manicure. Wygląda normalnie tzn naturalnie, a nie jakieś prostokątne, długie szpony, którymi nie da się nic zrobić. Sama nie należę do grona dziewczyn, które mają ładne paznokcie, ale od kiedy zaczęłam robić taki rodzaj manicure jestem zadowolona, niektóre koleżanki nawet nie rozpoznają, że to nie są moje naturalne paznokcie, tak dokładnie i ładnie mam zrobione |
|
| Autor |
nisia123456 Użytkownik
|
|
|
a robila moze ktoras z Was taki manicure hybrydowy w warszawie ? ile cos takiego bymnie kosztowala ? no i najwazniejsze, czy na pewno warto ? |
|
| Autor |
wolna77 Użytkownik
|
|
|
Ja robiłam manicure hybrydowy w Salonie Chantal w Warszawie.Nie wyobrażam sobie zrobienia tego w innym salonie.Miła obsługa,ceny nie pamiętam,ale nie było to bardzo drogie.Manicure był zrobiony po prostu perfekcyjnie i przede wszystkim nie zniszczył mi paznokci. |
|
| Autor |
stonka2 Użytkownik
|
|
|
O tym japońskim ogladałam kiedyś program, poleruje się paznokcie, potem nakłada specjalną pastę z witaminami a potem nakłada sie jakiś puder, daje bardzo ładny naturalny efekt. Ale w hybrydach, to w sumie nie wiem o co chodzi. Nakleja sie coś na paznokcie czy maluje? Jak długo się trzyma? |
|
| Autor |
nisia123456 Użytkownik
|
|
|
wolna77- a ile zaplacilas w tym Chantal za ten manicure? |
|
| Autor |
wolna77 Użytkownik
|
|
Dokładnej ceny nie pamiętam,tak jak pisałam wyżej.Ale na pewno nie przekroczyłam 80 zł.Także,warto,warto i jeszcze raz warto |
|
| Autor |
Dorota84 Użytkownik
|
|
a jakich lakierów używają? Podobno te są świetne: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=172273202846236&set=a.172273069512916.44102.153143701425853&type=3&theater
to akurat dość stare zdjęcie, teraz mają sporo nowych kolorów
pozdrawiam |
|