Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Manicure - jaki polecacie, jaki robicie?
Forum | Uroda | Paznokcie
Autor Manicure - jaki polecacie, jaki robicie?
Berenika26
Użytkownik

Dodane dnia 10 02 2012
pytanie jak w temacie. Pojawia się wiele nowych odmian, pomysłów, ja przyznaję, że moje paznokcie nie często oddaję w ręce kosmetyczki i chcę to zmienić. Tipsy to nie dla mnie, ogólnie mam ładne paznokcie, ale trochę zaniedbane. Co nada im ładny wygląd?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Manicure - jaki polecacie, jaki robicie?
nisia123456
Użytkownik

Dodane dnia 11 02 2012
ja nie robie nic specjalnego z moimi paznokciami i osobiscie uwazam, ze sa ladne i zdrowe smiley maluje je zwyklym lakierem, zmywam zwyklym zmywaczem z witaminami AiE i tyle smiley widocznie jem duzo witamin w pokarmach smiley
stonka2
Użytkownik

Dodane dnia 12 02 2012
Na pewno nie polecałabym tipsów, bo to chyba najgorsze, co możesz zrobić swoim paznokciom, wiem z doświadczenia. Długo zajęło mi doprowadzenie ich do normalnego stanu po przygodzie z tipsami.
Od pewnego czasu robię sobie akryle i jestem zadowolona. Słyszałam też o manicure japońskim, że podobno taki świetny, ale nie miałam okazji sprawdzić, bo u mnie w salonie go nie robią.
nisia123456
Użytkownik

Dodane dnia 14 02 2012
oj tak, tipsy to zdecydowanie cos najgorszego co mozna sobie zrobic. Ja tak jak pisalam, nie robie nic specjalnego z paznokciami, ale za kilka miesiecy wychodze za maz... no i na slub chce zrobic cos ladnego z paznokietkami, ale na pewno nie tipsy. moze manicure japonski ? co o nim myslicie ?
angela079
Użytkownik

Dodane dnia 22 02 2012
mnie się bardzo podoba i uważam że jest najbardziej naturalny manicure hybrydowy. Obecnie bardzo popularny i napewno tańszy niż inny choć zapewne jest to związane z jakością używanych lakierów. Wiem że np. GELeration z Jessica cosmetics są super jakości i napewno mocno wytrzymałe tak do 21 dni są na paznokciu.

Uśmiech jest największym majestatem wszechświata
Dorota84
Użytkownik

Dodane dnia 24 02 2012
japońskiego nie znam, ale hybrydowy bym sobie na ślub zrobiła, jakiś ładny, delikatny smiley

pozdrawiam
kukuryku
Użytkownik

Dodane dnia 12 03 2012
zdecydowanie hybrydowy manicure. Wygląda normalnie tzn naturalnie, a nie jakieś prostokątne, długie szpony, którymi nie da się nic zrobić. Sama nie należę do grona dziewczyn, które mają ładne paznokcie, ale od kiedy zaczęłam robić taki rodzaj manicure jestem zadowolona, niektóre koleżanki nawet nie rozpoznają, że to nie są moje naturalne paznokcie, tak dokładnie i ładnie mam zrobionesmiley
nisia123456
Użytkownik

Dodane dnia 12 03 2012
a robila moze ktoras z Was taki manicure hybrydowy w warszawie ? ile cos takiego bymnie kosztowala ? no i najwazniejsze, czy na pewno warto ?
wolna77
Użytkownik

Dodane dnia 12 03 2012
Ja robiłam manicure hybrydowy w Salonie Chantal w Warszawie.Nie wyobrażam sobie zrobienia tego w innym salonie.Miła obsługa,ceny nie pamiętam,ale nie było to bardzo drogie.Manicure był zrobiony po prostu perfekcyjnie i przede wszystkim nie zniszczył mi paznokci.
stonka2
Użytkownik

Dodane dnia 13 03 2012
O tym japońskim ogladałam kiedyś program, poleruje się paznokcie, potem nakłada specjalną pastę z witaminami a potem nakłada sie jakiś puder, daje bardzo ładny naturalny efekt. Ale w hybrydach, to w sumie nie wiem o co chodzi. Nakleja sie coś na paznokcie czy maluje? Jak długo się trzyma?
nisia123456
Użytkownik

Dodane dnia 13 03 2012
wolna77- a ile zaplacilas w tym Chantal za ten manicure?
wolna77
Użytkownik

Dodane dnia 14 03 2012
Dokładnej ceny nie pamiętam,tak jak pisałam wyżej.Ale na pewno nie przekroczyłam 80 zł.Także,warto,warto i jeszcze raz wartosmiley
Dorota84
Użytkownik

Dodane dnia 24 04 2012
a jakich lakierów używają? Podobno te są świetne: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=172273202846236&set=a.172273069512916.44102.153143701425853&type=3&theater
to akurat dość stare zdjęcie, teraz mają sporo nowych kolorów

pozdrawiam
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane