hajka wszystkim, mam parę pytań odnośnie akrylu, niedługo przyjdzie do mnie poczta cały zestaw do robienia paznokci metoda akrylowa, jednak nie wiem wszystkiego jeżeli chodzi o ta metodę, czy mogla by mi jakąś dobra stylistka dać parę rad? była bym bardzo wdzięczna Smile a oto pytania:
1. jak wpływa akryl na prawdziwa płytkę paznokcia? (słyszałam od kogoś ze akryl strasznie wżera sie w paznokieć i paznokcie prawdziwe są potem bardzo zniszczone i trudno je potem doprowadzić do stanu używalności, a czy to prawda to nie mam pojęcia, próbowałam szukać informacji ale jeszcze nie znalazłam Sad )
2. czy nic sie nie stanie jeżeli na własną płytkę paznokciowa zrobię parę kwiatków z akrylu no i jak je potem ściągnąć?? jest jakaś prosta metoda sciagania akrylu? tak zeby zabardzo paznokci wlasnych nie poniszczyc?
3. zastanawiam sie jak robicie ta koronke i jak te puste koleczka na tipsie z akrylu czy z zelu wlasnie nie wiem z czego hehehe mogla by mi ktoras z was napisac jak robi siateczke i te koleczka? Smile
hmm mysle ze narazie to wszystkie pytania moze potem przyjdzie wiecej. Bede bardzo wdzieczna jezeli ktoras z Pan mi troszeczke pomoze, poradzi z góry dziekuje :* i pozdrawiam z Berlina hehe