Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
chropowata skóra na ramionach
Forum | Uroda | Pielęgnacja ciała
Autor chropowata skóra na ramionach
olka24
Użytkownik

Dodane dnia 03 07 2009
hej, odkąd pamiętam na ramionach mam małe grudki, które później przeistaczają się w czerwone kropeczki. Nie wygląda to za estetycznie wiec szukam dobrego sposobu żeby się tego pozbyć. Używałam już peelingów domowych i nic ;/ czekam na propozycje.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: chropowata skóra na ramionach
olka24
Użytkownik

Dodane dnia 17 07 2009
Hej, konsultowałam się z kosmetologiem odnośnie mojego problemu.. zaproponował mi mikrodermabrazję, czy ten zabieg będzie dobry na te moje ramiona> kusi mnie cena zabiegów bo w salonie w którym byłam pani zaproponowała mi 50% rabatu.. brzmi ciekawie smiley
ninaa
Użytkownik

Dodane dnia 29 07 2009
nie ma się nawet nad czym zastanawiać! mikrodermabrazja jest bezpieczna, bezbolesna i co ważniejsze gwarantuje odnowę komórkową, likwiduje wszelkie uszkodzenia i ożywia skórę więc i Tobie pomoże. Ja robiłam swój zabieg w villa parku, byłam zachwycona dlatego polecam,
pozdrawiam
Hannah_33
Użytkownik

Dodane dnia 07 09 2009
Ja tez slyszalam ze mikrodermabrazja jest bezpieczna, tylko dowiedz sie wszystkiego dokladnie u swojego lekarza,bo moja kolezanka poszla na taki zabieg na twarz i teraz nie moze sie opalac,bo slonce szkodzi. Wiec uwazaj zebys sie tak nie urządzila.

Ale moze to jest zwykle uczulenie na proszek do prania? Moze wstrzymaj sie na razie z zabiegami i po prostu sprobuj zmienic proszek czy plyn? Albo zastosuj jakies kremy natluszczajace. Lipobase albo ktorys z tych z apteki. Tylko uwazaj na Vichy,bo ostatnio zainwestowalam,a on w skladzie ma alkohol, okazuje sie. I skora przesuszyla mi sie jeszcze bardziej.

Hannah
olka24
Użytkownik

Dodane dnia 07 09 2009
dzięki za odpowiedzi, proszek już zmieniałam i mam dla alergików ale też nie pomaga, konsultowałam się z kosmetologiem i jestem już po 3 zabiegach mikro. Efekty są bardzo duże i widoczne. Czuć w dotyku że skóra jest dużo inna, gładsza, pomału zaczynają znikać grudki. Jestem zachwycona, a w dodatku dostałam rabat na zabiegi!!
CzarnyAniol
Użytkownik

Dodane dnia 16 11 2009
Moja kolezanka radzila sobie z takim problemem zwyklymi kremami dostepnymi w aptece do tzw. skory atopowej. To z tego co sie orientuje chodzi chyba o niezwlasciwa gospodarke wodna w organizmie. Ona uzywala taki krem lipobaza, moze i tobie pomoze. Ja go mam,ale na inne dolegliwosci. Tyle co moge powiedzie,c ze dobrze nawilza.
Suzi
Użytkownik

Dodane dnia 18 11 2009
W dziale Kosmetyki jest podobny temat i właśnie polecałam dziewczynom balsam lipikar AP z LRP do skóry suchej i atopowej. Ja jestem z niego bardzo zadowolona
szisza
Użytkownik

Dodane dnia 18 11 2009
a propos suchej i atopowej skóry, to znalazłam dobrą stronkę szkola-atopii.pl - sporo można tam wyczytać o pielęgnacji i kosmetykach.
younglady
Użytkownik

Dodane dnia 08 12 2009
Jak masz taki problem to polecam Ci zabieg mikrodermabrazji, powinien Ci pomóc na Twoje problemy z chropowatą skórą. Zabieg jest bezbolesny i całkowicie bezpieczny więc nie ma się nad czym zastanawiać
nonik
Użytkownik

Dodane dnia 14 12 2009
A może po prostu masz problem z przesuszona skóra. Można najpierw warto wypróbować jakieś balsamy nawilżające, a nie wydawać zbędnie pieniędzy na zabiegi. Oczywiście jeżeli nic nie pomoże, to warto się zgłosić np. do dermatologa.
camile
Użytkownik

Dodane dnia 17 12 2009
A ile kosztuje taka mikrodermabrazja, bo pewnie majątek?
piinkaa
Użytkownik

Dodane dnia 17 12 2009
zależy gdzie smiley ale ze 100 zł napewno .

` . . . i niczego mi do szczęścia nie brakuje prócz uczucia pier*** satysfakcji która spokój twój zakłuca . ;D . . `
olkafasolka
Użytkownik

Dodane dnia 11 03 2010
http://www.allegro.pl/item953171161_nanokoloidy_miedzi.html
http://www.allegro.pl/item949804698_nanokoloidy_srebra_polecam.html
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane