Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Samoopalacz / balsam brazujacy
Forum | Uroda | Pielęgnacja ciała
Strona 1 z 2 1 2 >
Autor Samoopalacz / balsam brazujacy
spinoza
Użytkownik

Dodane dnia 23 05 2007
czy uzywacie samoopalaczy lub balsamow brazujacych??czy sa jakies widoczne roznice, i ktore z nich polecacie?smiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Samoopalacz / balsam brazujacy
Klaudusia-13
Użytkownik

Dodane dnia 27 05 2007
Ja mam J&J Holiday Skin i jest super! Delikatnie brązuje. Zaś Nivea brązyjący zostawia mi smugi ;/

Jak ćwiczenia pomogą to was ozłocę smiley
3826096 www.klaudusia-14.blog.onet.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Stokrotka77
Użytkownik

Dodane dnia 08 06 2007
dobry jest balsam brazujacy cztery pory roku, dotego bardzo tanismiley tylko po jakims czasie sam sie zmywa z wodą....
Femme Fatale
Użytkownik

Dodane dnia 10 06 2007
Też mam Jonsona, ale nie mogę znieść tego smrodu, czy wszystkie balsamy brązujące mają ten specyficzny zapach?? Chyba wyląduje w koszu :/

lubię tych, co marzą o rzeczach niemożliwych...
Stylistka Małgorzata Sołek
Super Administrator

Dodane dnia 12 06 2007
Większość tych balsamów ma taki specyficzny zapach.

Państwa problemy prosimy zgłaszać w portalu w komentarzach pod artykułami. Na pytania zgłoszone w inny sposób, z braku czasu nie odpowiemy.
http://wdziek.info/ Wyślij Prywatną Wiadomość
Irenka26
Użytkownik

Dodane dnia 27 08 2008
Skąd wy to wszystko wiecie? Ja też chciała bym się dowiedzieć tych wszystkich rzeczy. Dlatego myślę o tym, aby wybrać się do szkoły policealnej. Tylko jeszcze nie wiem...
Słyszałam, że Szkoła Marzeny Daleckiej jest dobra? Coś o tym wiecie.

Piękno to dobrze czuć się we własnym ciele, więc dbaj o siebie! smiley
kejtik
Użytkownik

Dodane dnia 08 11 2008
A ja stosuje Dove, nie zosatwia smug i ładnie brązuje, tak naturalnie, na początku ma ldany zapach, a później wiadomo, taki specyficzny, ale nie ejst uciążliwy. smiley
fallen_angel
Użytkownik

Dodane dnia 15 11 2008
Dla mnie świetny jest Garnier - nie zostawia (przynajmniej w moim przypadku) smug, a smaruję się nawet na plecach. Poza tym ma przyjemny zapach i szybko się wchłania, a nieraz jest tańszy od wielu pozostałych balsamów brązujących

bo łatwiej jest mi nienawidzić niż rozpaczać po jego stracie
Greenland
Użytkownik

Dodane dnia 30 11 2008
Ja ze środków brązujących i wspomagających opalanie polecam głównie preparaty profesjonalne, najlepiej tych firm, które specjalizują się w pielęgnacji takiego typu. Ogólnie polecam w związku z tym kosmetyki Exclusive Bronze, bo oferta jest bardzo bogata, od samoopalaczy, przez aktywatory, kremy przyspieszające pigmentację aż do balsamów po opalaniu, przedłużających trwałość opalenizny. Kosmetyki te zazwyczaj przyjemnie pachną (co jest wieeelkim plusem w dziedzinie preparatów do opalania), są podzielone na fazy do różnych typów karnacji, a ceny są dosyć przystępne, tzn. nieco wyższe od kosmetyków marketowo-drogeryjnych, ale atrakcyjne jak na preparaty profesjonalne.

www.mojsalon.pl ciekawy blog o zakładaniu salonu kosmetycznego
Misia0014
Użytkownik

Dodane dnia 31 03 2009
ja właśnie też zamierzam sobie kupić, bo na lato chcę wyglądać na opaloną, a niestety brzuch i nogi nie mogę opalić nie wiem czemu. poza tym u mnie ze słońcem jest słabo, bo muszę uważać, żeby się nie przypiec.
gosia32
Użytkownik

Dodane dnia 05 05 2009
ja nie używam, bo się boję, że będę miała brązowe plamy, a wy jak uzywacie to rozkłada wam sie równomiernie?

moim całym światem jest moja córeczka
Shezze
Użytkownik

Dodane dnia 05 05 2009
to zalezy jak sie uzywa czyczego. i najlepij robic 1-2razy w tyg. peeling calego ciala bo wtedy balsam/samoopalacz lepiej sie wchlania i wlasnie nie powinno byc zadnych smug czy plam po uzyciu (a takie wystepuja zazwyczaj gdy uzywa sie samoopalacza) dlatego wole balasamy brazujace ,nie trzeba sie za bardzo "starac" przy uzywaniu gosmiley
nietoperek
Użytkownik

Dodane dnia 18 10 2010
Nie używam. Mają specyficzny / brzydki (jak dla mnie) zapach. Ponadto ''opalenizna'' jest strasznie sztuczna.. dużo gorsza od solarium. Podczas kompieli i mycia się gąbką zostawały mi plamy.. byłam łaciata.. wyglądało to okropnie. Dodatkowo pod kolanami na łokciach.. tam gdzie są zgięcia wyglądało to brzydko.. nawet ciężko to opisać. Dlatego ja nie jestem za samoopalaczami ani nawet za balsamami brązującymi. smiley
koda
Użytkownik

Dodane dnia 30 06 2011
Ja nie używam specyfików tego typu, ale to dlatego, że chyba po prostu nie umiem ich rozsmarowywać. Jak dokładnie bym ich nie rozprowadzała, to i tak zawsze pozostają jakieś zacieki, co nie wygląda zbyt estetycznie.
chorwatka
Użytkownik

Dodane dnia 06 07 2011
Ja kupiłam sobie właśnie balsam delikatnie brązujący Flosleku i przynzam szczerze, że jestem z niego bardzo zadowolona, mimo że stosuję krótko. Zapachy takich balsamów wcale mi nie przeszkadzają, więc nawet tego nie czuję. Najważniejszy jest efekt a po tym jestem zadowolona smiley
mychaa
Użytkownik

Dodane dnia 27 07 2011
Jeśli chodzi o mnie to ja wole opalać się na słońcu aby mieć ciemniejszy odcień skóry. Chociaż muszę się przyznać, że co roku zanim wyjadę na wakacje kupuję sobie jakiś krem brązujący. Przeważnie mój wybór to czysty przypadek i tym sposobem przetestowałam już chyba większość z dostępnych kremów m.in garniera, dove, jonsona, nivea idt itp smiley zaś w tym roku zakupiłam sobie balsam z eveline z serii extreme 3d i wydaje mi się, że on mi nie tylko "za brązowił" skórę ale tak ładnie ją rozświetlił smiley
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 25 08 2011
Wiecie, że kiepskie samoopalacze mogą wam napędzić problemów? Dobrą opaleniznę zapewni wam kosmetyk IKOS. To chyba jeden z pierwszych kremów brązujących jakie pojawiły się na rynku. Zobacz kosmetyk o nazwie Ziemia egipska Ikos DUO Egyptische Erde. Opalenizna wygląda mega naturalnie, a w przypadku takich kosmetyków, ma to szczególne znaczenie!
atletka
Użytkownik

Dodane dnia 13 10 2011
Nie używam samoopalaczy, bo drażni mnie ich zapachsmiley Latem słoneczko, a zimą solarium od czasu do czasu, ale zawsze zakrywam twarz, bo nie chcę jej niszczyćsmiley I tak jak poprzedniczka używam też Ziemi Egipskiej ale tej firmy BIKOR, słyszałam, że jest o wiele lepsza, bo ma naturalny składsmiley
lukrowa
Użytkownik

Dodane dnia 16 11 2011
Ej, coś słyszałam o tej firmie Bikor...oni robią kosmetyki do profesjonalnego makijażu?
atletka
Użytkownik

Dodane dnia 18 11 2011
Dokładnie lukrowa, BIKOR ma w swojej ofercie kosmetyki do profesjonalnego makijażu smiley Co prawda, ja mam tylko Ziemię Egipską od nich, ale przymierzam się do zakupu cieni, podobno są bardzo trwałe smiley
Strona 1 z 2 1 2 >
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane