| Autor |
zbyt blada |
domi Użytkownik
|
|
jestem bardzo bladą blondynką  , bardzo mi to przeszkadza kiedy inni mówią mi że boje sie słońca a to nie prawda mnie po prostu słońce nie bierze w dodatku mam tarczyce i trudno mi jest sie opalić. Proszę pomóżcie mi, poradźcie co mam zrobić żeby mieć ciemniejsza karnacje i nie piszcie ze jasna karnacja jest ładna bo mnie sie nie podoba. Za wszelkie pomoce będę bardzo wdzięczna . Pozdrawiam |
|
| Autor |
RE: zbyt blada |
Klaudusia-13 Użytkownik
|
|
Polecam balsamy z zawartością samoopalacza albo wizytę w solarium 
Jak ćwiczenia pomogą to was ozłocę  |
|
| Autor |
domi Użytkownik
|
|
dwa sposoby i nic z tego 
solarium odpada bo jak wspominałam mam tarczyce a wiec kiedy jestem w jakimś pomieszczeniu i jest ciepło to automatycznie robi mi sie słabo i nie raz dochodzi do omdleń
a balsamy brązujące?? prawda kupiłam jeden albo użyłam go tylko raz ponieważ zostawiał straszne plamy, może znacie jakieś dobre które tych plam nie zostawiają??
nie wiem naprawdę co mam robić a moja bladość jest nie do zniesienia proszę pomóżcie
będę bardzo wdzięczna |
|
| Autor |
Stylistka Super Administrator
|
|
Może użyłaś samoopalacza a nie balsamu brązującego?
Państwa problemy prosimy zgłaszać w portalu:
1. Na forum
2. W komentarzach artykułów
3. Poprzez prywatne wiadomości
Na pytania udzielane poza portalem, z braku czasu nie odpowiemy. |
|
| Autor |
domi Użytkownik
|
|
użyłam balsamu do ciała " Johnson's Holiday Skin" oraz balsamu brązującego do ciała "Cztery Pory Roku" i nic     |
|
| Autor |
dolaresss Użytkownik
|
|
|
bardzo dobre jest mleczko brazujace loreal do jasnej karnacji,ale najlepiej to chyba pic sok z marchewki codziennie a po 2miesiacach zobaczysz sama. |
|
| Autor |
Femme Fatale Użytkownik
|
|
Jeśli chodzi o mnie, to używam środków doustnych.
Od zeszłego roku biorę INNEOV słońce i jestem bardzo zadowolona, poprawia wygląd skóry bo zawiera beta - karoten a dodatkowo doskonale chroni skórę przed szkodliwym wpływem promieniowania słonecznego.
Jeśli masz bardzo jasną karnację to na pewno w połączeniu z naturalnym słońcem da doskonałe rezultaty.
lubię tych, co marzą o rzeczach niemożliwych... |
|
| Autor |
AnoNImkA Użytkownik
|
|
Hmm... dziwne, że żaden balsam brązujący Ci nie pomógł. Może spróbuj z Garniera krem do twarzy "Skóra muśnięta słońcem".
:::Ważne, by będąc sobą być kimś wyjątkowym::: |
|