| Autor |
Pomocy!!!Mam zarośnięty brzuch. |
molly Użytkownik
|
|
heyka.Pomocy! Kilka lat temu ktoś mi podpowiedział, żebym zaczęła golic okolice pępka i zaczęłam, a teraz mam problem, bo nie mogę codziennie golic, bo wtedy to jest bardzo widoczne, mam podrażnioną skórę i leci mi krew, a jak nie ogolę, to mam mocne, czarne, widoczne włosy, wstydzę się odkryc brzuch nawet przed moim facetem, a nawet jak ogolę, to mam pod skórą widoczne kropki- wrośnięta częśc włosa.Pomocy!!!!!
'Wspomnienia są jedynym rajem, z którego nie możemy zostac wypędzeni" |
|
| Autor |
RE: Pomocy!!!Mam zarośnięty brzuch. |
bejbej Użytkownik
|
|
szkoda, ze zaczęłaś to miejsce golić.
Ja proponuję udac się do dermatologa, nawilżać te miajsca olejkami, kremami, chociaz moż esię pojawiż zapalenie mieszka włosowego ( po przez zatkanie ).
No ale ja specjalistą nie jestem |
|
| Autor |
Stylistka Super Administrator
|
|
Musisz depilować brzuch plastrami woskiem lub pozwolić odrosnąć włosom i rozjaśnić je kremem.
Państwa problemy prosimy zgłaszać w portalu:
1. Na forum
2. W komentarzach artykułów
3. Poprzez prywatne wiadomości
Na pytania udzielane poza portalem, z braku czasu nie odpowiemy. |
|
| Autor |
Carpathian Użytkownik
|
|
Dobrym sposobem będzie usuwanie ich pęsetą. Niestety boli trochę, ale po jakimś czasie ból mija. Włoski staną się znacznie słabsze.
Spa w Polsce
Najlepsze hotele Wellness&SPA |
|
| Autor |
Paffi Użytkownik
|
|
ja tez usuwałam pęsetą. Miałam dwa widoczne wloski. teraz jest ich kilka. z depilacja jest tak ze wloski odrastają słabsze ale jest ich wiecej. Nie wiadomo co lepsze. Rozjasnianie jest moim zdaniem najlepszym sposobem.
 |
|
| Autor |
monia8_9_ Użytkownik
|
|
ja tez mam ten problem zaczełam golić okolice pempka jakieś 3 lata temu i teraz uważam że byłam po prostu głupia! wtedy włoski były małe i tylko troche widoczne a teraz są grube i czarne! nie moge ich rozjaśnić bo i tak będą sztywne i kłujące pozostała mi pęseta ale chyba spróbuję plastry... |
|