Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Zabieg prostujący włosy
Forum | Uroda | Pielęgnacja ciała
Autor Zabieg prostujący włosy
Beti333
Użytkownik

Dodane dnia 12 04 2011
Chcę mieć super proste włosy czy taki chemicznie przeprowadzony zabieg pomoże?
http://www.bhclub.pl/Zabiegi-i-uslugi/Uroda/Hair-stylist/prostowanie-i-trwala/Zabieg-prostujacy-wlosy-KERATYNA Chodzi mi konkretnie o taki zabieg. W dodatku dzięki karcie bhclub bede miała na niego zniżkęsmiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Zabieg prostujący włosy
akanka
Użytkownik

Dodane dnia 22 04 2011
podobno pomaga, znajomy robi takie zabiegi i taniej. smiley
magnificia
Użytkownik

Dodane dnia 11 05 2011
Dzięki takiemu zabiegi ma się proste włosy na jakieś 3 miesiące i to w najlepszym wypadku. Do tego taki zabieg chyba bardzo niszczy włosy, tak jak tradycyjna trwała. Także nie wiem, czy nie lepszym pomysłem jest jednak ta tradycyjna prostownica.
atletka
Użytkownik

Dodane dnia 19 05 2011
Sama również marzę o prostych włosach.. takich żebym nie musiała codziennie po przebudzeniu patrzeć na to co mam na głowie.. Bo każdy jest w inną stronę. a tak wstając rano z łóżka widzę że każdy kosmyk jest prościutki. A jaka jest cena takiego zabiegu?
koda
Użytkownik

Dodane dnia 30 06 2011
Wydaje mi się, że taki zabieg bardzo niszczy włosy. Na pewno bardziej niż prostownica. Dlatego jednak wybieram ten drugi sposób. Ewentualnie można korzystać z kosmetyków prostujących włosy. Wiem, że ten balsam jest bardzo dobry: http://www.kalamis.pl/product-pol-6861-Flat-Marvel-StyleSign-100-ml.html I na pewno o wiele zdrowszy od trwałego prostowania.
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane