| Autor |
czerwone kropki po depilacji:( |
Vesta Użytkownik
|
|
Od X czasy depiluje nogi depilatorem. No i cóż...
Co prawda włoski znikają i teraz to już nawet nie jest bolesna operacja, ale na ich miejscu pojawiły się czerwone kropki... Nie znikają one jak kiedys po kilku godzinach, ale zostają;/
Niestety to nie jest moje widzi mi się, ale naprawdę to widać, więc chodzenie w spódnicach czy w krótkich spodniach odpada;/
Co robić?... |
|
| Autor |
RE: czerwone kropki po depilacji:( |
Ania Oriflame Użytkownik
|
|
Hej Vesta! Radzę Ci dobrze przygotować Twoje ciało przed depilacją, tzn. zrób delikatny peeling (ja stosuję żel pod prysznic zdelikatnie peelingujący Bahia z Oriflame), a po depilacji nawilżaj! Możesz użyć do tego oliwki zamiast balsamu. Możliwe też, że masz tak delikatną skórę, że depilator Ci po prostu nie służy. Zrezygnuj z niego na rzecz maszynki. Wiem, że włoski szybciej odrastają, ale będziesz mogła bez skrępowania nosić krótkie spódnice i spodenki. Jednak nie zapomnij również przy maszynce o pielegnacji. Pozdrawiam
PRZYŁĄCZ SIĘ! Tylko ci ,którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia- PRAWDZIWEGO POCZUCIA SPEŁNIENIA. http://www.my.oriflame.pl/ania_adamczak |
|
| Autor |
RE: czerwone kropki po depilacji:( |
wifi Użytkownik
|
|
ja mialam ten sam problem, tylko ze z pachami. skonczylo sie na zmianie antyperspirantu, teraz uzywam rexona skin care i problem zniknal...moze probuj jakis kremow lagodzacych albo pogadaj z dermatologiem ktory sporzadzi ci odpowiednia mieszane na podraznienia skory |
|
|