| Autor |
Cellulit |
Pusio Użytkownik
|
|
Siemka! nazywam sie Patrycja i mam 18 lat. Mam problem z cellulitem na udach. Nie jest on duzy, ale jednak wolala bym sie go pozbyc lecz nie wiem jak. Jakich srodkow uzywac? Jakie cwiczenia wykonywac? Pomocy.
Pusio |
|
| Autor |
RE: Cellulit |
nati211 Użytkownik
|
|
dieta, zero soli, zero cukru(slodyczy) wiecej ruchu no i balsamy ujedrniajace
Piszę poprawnie po polsku. |
|
| Autor |
RE: coś rewelacyjnego |
anitka7890 Użytkownik
|
|
|
muszę przyznać, że balsam diora antycellulit jest rewelacyjny- na mnie poskutkował- ale troszkę ćwiczyłąm |
|
| Autor |
martynkaaa222 Użytkownik
|
|
Przysiady i dieta zdziałają cuda, wiem po siostrze. Miała duży cellulit, jednak po takich ćwiczeniach po tym defekcie ani śladu... Dodam, że robiła ona po 100 przysiadów dziennie... |
|
| Autor |
aniuta Użytkownik
|
|
przede wszystkim ruch, masaże,peelingi i balsamy
Były sobie zwei orzeszki i szły przez sztrasę i nagle ktoś jednemu przysolił... |
|
| Autor |
pysia_00 Użytkownik
|
|
Zapraszam do Oriflame :-)
www.my.oriflame.pl/pysia
< gdy kobieta zrzuca odzienie, zrzuca zarazem wstyd > |
|
| Autor |
mojito Użytkownik
|
|
no coz, podobno pomagaja cytrusy natomiast przy okazji wizyty u lekarza pani doktor doradzila mi codzienne masaze specjalna rekawica no i dobry balsam antycell
troche info nie zaszkodzi http://www.rexona.pl/rexona_women/#/Porady_Dermatologa/ |
|
| Autor |
enderp Użytkownik
|
|
ja bardzo sobie chwale maseczke z glinki zielonej... polozyc na miejsca objete celulitem, owinac woreczkiem, zeby wolniej wysychala, kilka zabiegow i jest naprawde super )
www.naturalne-piekno.pl |
|
| Autor |
martynkaaa222 Użytkownik
|
|
|
ema! a możesz podać, jak przyrządza się tą maseczkę?? z góry thx za odp;]] |
|
| Autor |
mUUzzUUlKaa Użytkownik
|
|
wydaje mi się, że to się już gotowe kupuje ale nie wiem na 100%
a co do ćwiczeń to proponuję jeszcze takie:
Połóż się na prawym boku. Rytmicznie unoś i opuszczaj wyprostowaną lewą nogę. Powtórz to ćwiczenie kilka razy. Następnie połóż się na drugim boku i wykonaj ćwiczenie prawą nogą
i ogólnie to RUCH, bo powstawaniu cellulitu sprzyja siedzący tryb życia
Celuj w księżyc, bo nawet jeśli nie trafisz, będziesz między gwiazdami. |
|
| Autor |
elasaidai Użytkownik
|
|
ja akurat atakowałam celulit z każdej strony ,mianowicie stosowałam balsam z avonu ,suplement Recellox trochę ćwiczeń i prysznic na przemienny ,miałam celulit spory ale już go nie widać ,cała kuracja trwała zawzięty miesiąc ,pozdrawiam |
|
| Autor |
gemma Użytkownik
|
|
a jaka cena jest tego recollexu? co to wogóle jest ,tzn w jakiej postaci coś do picia czy tabletki? gdzie można kupić?
|
|