| Autor |
Balsamy brązujące |
fallen_angel Użytkownik
|
|
Używacie? Jeśli tak, to jakie?
Ja ostatnio stosuję Garniera i nawet mi podpasował. Tylko nie wiem, jaki krem do twarzy. Co polecacie?  |
|
| Autor |
RE: Balsamy brązujące |
123gosia Użytkownik
|
|
ja uzywam dove summer glow i z tej serii jest krem brązujący do twarzy, teraz jak kupowałam balsam to ten krem dostałam gratis
|
|
| Autor |
aniuta Użytkownik
|
|
ja stosuje ziaje sopot jeżeli już.polecam
Były sobie zwei orzeszki i szły przez sztrasę i nagle ktoś jednemu przysolił... |
|
| Autor |
mojito Użytkownik
|
|
dove summer glow, chce przed latem wygladac tak ladnie jak ta pani http://pl.youtube.com/watch?v=gWw_y4uagVM  |
|
| Autor |
pysia_00 Użytkownik
|
|
Zapraszam do Oriflame :-)
www.my.oriflame.pl/pysia
< gdy kobieta zrzuca odzienie, zrzuca zarazem wstyd > |
|
| Autor |
wifi Użytkownik
|
|
dove summer glow - fajny naturalny efekt opalenizny no i w dodatku teraz amja promocje gdzie krem brazujacy jest gratis wiec jak tu sie nie skusic |
|
| Autor |
karen_p Użytkownik
|
|
Chyba nie będę oryginalna jeśli powiem, że Dove Summer Glow, ale widocznie coś w tym balsamie jest może zapach ? może nawilżające suplementy ? a może po prostu złocisty efekt to chyba już sprawa indywidualna |
|
| Autor |
anne Użytkownik
|
|
|
Ja używam dove summer glow zawsze rano po peelingu.Nie mam smug ani nie brudze ubrań,a dodatkowo na wieczór smaruję się balsamem dove go fresh z ogórkiem i zieloną herbatą.Ładnie pachnę,jestem nawilżona i moje skóra ma fajny kolorek. |
|
| Autor |
melodia Użytkownik
|
|
|
Ja preferuję naturalne słoneczko, a jak już koniecznie trzeba mieć szybką i ładną opaleniznę to polecam brązujący balsam eris sun effect. |
|
| Autor |
kiki Użytkownik
|
|
|
i tu przyłącze się do tej propozycji bo sama również urzywam, fajne jest to że sun effect juz po 4 nałożeniach daje efekt. tylko nie wiem czy można go kupić w drogeriach czy aptekach bo ja kupuje go w instytucie eris. |
|
| Autor |
Merry Użytkownik
|
|
|
Prosystemu uzywam balsamu do opalania. Brazujacego jeszcze nie probowalam. Dla mnie najwazniejsze,zeby nie pozostawial plam i zeby skora nie smierdziala ani nie byla pomaranczowa... |
|