| Autor |
Balsamy... |
perelka__Sweet Użytkownik
|
|
Czy znacie jakis nie za drogie ale skuteczne balsamy do ciala ktore jednoczesnie nawilzaja skore i wyszczuplaja cialo? Jesli tak to bylabym wdzieczna za wszystkie info na ten temat...
:*:*:* |
|
| Autor |
RE: Balsamy... |
xXxWhite_AngelxXx Użytkownik
|
|
Ja nie znam wyszczuplających ale dobrze nawilżający jest balsam z Under Twenty. On jest w takiej żółtej buteleczce i dla mnie jest dardzo dobry a jaki pachnący Polecam. A kosztuje około 14 zł |
|
| Autor |
millena Użytkownik
|
|
|
zalezy ile dla ciebie znaczy niedrogi. duża butla 400ml Garniera kosztuje w promocji 17 zł. jakość całkiem dobra więc polecam - taka żółta ujędrniająca. |
|
| Autor |
Greenland Użytkownik
|
|
|
millena napisał/a:
zalezy ile dla ciebie znaczy niedrogi. duża butla 400ml Garniera kosztuje w promocji 17 zł. jakość całkiem dobra więc polecam - taka żółta ujędrniająca.
Popieram.
www.mojsalon.pl ciekawy blog o zakładaniu salonu kosmetycznego |
|
| Autor |
Alisson24 Użytkownik
|
|
|
Ja lubię krem do ciała grejpfrutowy z Oriflame'u coś około 10,90. Ma 250 ml pojemności, świetny zapach i fajnie nawilża skórę. |
|
| Autor |
bramante Użytkownik
|
|
Jeśli chodzi o wyszczuplanie to nie wiem, ale odzywka do pielęgnacji skóry Nonabase mnie zachwyciła. Nie mam suchej skóry, a miałam z tym straszne problemy. Swędziało, piekło i jeszcze się czrwieniło....Teraz jest lepiej... mogę porównać kosmetyki jakością do Vichy, a jest znaaaacznie taniej. polecam...aaa...tylko w aptekach |
|
| Autor |
magda-s85 Użytkownik
|
|
|
ja polecam krem wyszczuplający i antycellulitowy Flosleku. Jest niedrogi i przy regularnym stosowaniu naprawdę widać efekty. W serii antycellulitowej są jeszcze inne preparaty, m.in peeling i spray modelująco-wyszczuplający. Naprawdę fajne kosmetyki. |
|
| Autor |
Joga Użytkownik
|
|
|
Ja używam kremu antycellulitowego z AA. W przezroczystej butelce, zielony. Bardzo dobrze nawilża i napina skórę a do tego wyszczupla. I ładnie pachnie. Co jakiś czas testuję inne, ale ten dotąd najbardziej mi spasował. |
|
| Autor |
lenka8990 Użytkownik
|
|
Greenland napisał/a:
millena napisał/a:
zalezy ile dla ciebie znaczy niedrogi. duża butla 400ml Garniera kosztuje w promocji 17 zł. jakość całkiem dobra więc polecam - taka żółta ujędrniająca.
Popieram.
Również popieram
lenka |
|
| Autor |
Crystaline Użytkownik
|
|
|
Każdy poleci swoja sprawdzona firmę,wiec musisz sama spróbowac który balsam będzie Ci najbardziej odpowiadał. Kieruj się nei tylko ceną czy marka,ale także rozsądkiem. |
|
| Autor |
burgund Użytkownik
|
|
|
Słyszałyście o balsamach w kostkach? Znalazłam coś takiego w Mydlarni u Franciszka. Korci mnie żeby sobie kupić. Z opisu na stronie wynika, że to znakomity kosmetyk, idealnie nawilża skórę, która staje się aksamitna w dotyku. Świetna rzecz, zamawiam jak nic. |
|
| Autor |
Crystaline Użytkownik
|
|
Nie słyszałam nigdy o czymś takim, ale możliwe, że taki produkt jest godny uwagi. Ostatnio kupiłam perfumy z balsamem w prezencie. Jest to świetne rozwiązanie, bo zapach balsamu i perfum uzupełniają się.
Perfumeria Internetowa |
|
| Autor |
nietoperek Użytkownik
|
|
|
Balsamy Garniera, ewentualnie Neutrogena bardzo dobrze nawilża suchą skórę. Podobno równie dobry, ale już nieco droższy jest Balneum, do bardzo suchej skóry. |
|
| Autor |
sawyer Użytkownik
|
|
|
Ja właśnie jestem na etapie poszukiwań balsamu intensywnie nawilżającego. Mam bardzo suchą skórę i jak na razie żaden balsam nie może temu zaradzić, ale mam nadzieję, że w końcu znajdę ten najlepszy. |
|
| Autor |
amela Użytkownik
|
|
|
Ja również przez długi czas nie mogłam znaleść odpowiedniego balsamu do ciała, aż napotkałam ekologiczne kosmetyki na http://ecoplant-sklep.pl/sklep/category/kosmetyki-gotowe/balsamy-do-ciala/ jestem zachwycona efektami. |
|
| Autor |
chorwatka Użytkownik
|
|
|
Ja na swoją suchą skórę smaruję swe ciało masłem do ciała z serii Natural Body Flosleku o zapachu mango&marakuja-jest po prostu rewelacyjne, nie tylko jakość kosmetyku ale zapach są genialne! |
|