Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
Balsamy...
Forum | Uroda | Pielęgnacja ciała
Autor Balsamy...
perelka__Sweet
Użytkownik

Dodane dnia 11 08 2008
Czy znacie jakis nie za drogie ale skuteczne balsamy do ciala ktore jednoczesnie nawilzaja skore i wyszczuplaja cialo? Jesli tak to bylabym wdzieczna za wszystkie info na ten temat...

:*:*:*
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Balsamy...
xXxWhite_AngelxXx
Użytkownik

Dodane dnia 22 08 2008
Ja nie znam wyszczuplających ale dobrze nawilżający jest balsam z Under Twenty. On jest w takiej żółtej buteleczce i dla mnie jest dardzo dobry a jaki pachnący smiley Polecam. A kosztuje około 14 zł
millena
Użytkownik

Dodane dnia 28 09 2008
zalezy ile dla ciebie znaczy niedrogi. duża butla 400ml Garniera kosztuje w promocji 17 zł. jakość całkiem dobra więc polecam - taka żółta ujędrniająca.
Greenland
Użytkownik

Dodane dnia 30 11 2008
millena napisał/a:
zalezy ile dla ciebie znaczy niedrogi. duża butla 400ml Garniera kosztuje w promocji 17 zł. jakość całkiem dobra więc polecam - taka żółta ujędrniająca.

Popieram.

www.mojsalon.pl ciekawy blog o zakładaniu salonu kosmetycznego
Alisson24
Użytkownik

Dodane dnia 08 03 2009
Ja lubię krem do ciała grejpfrutowy z Oriflame'u coś około 10,90. Ma 250 ml pojemności, świetny zapach i fajnie nawilża skórę.
bramante
Użytkownik

Dodane dnia 01 04 2009
Jeśli chodzi o wyszczuplanie to nie wiem, ale odzywka do pielęgnacji skóry Nonabase mnie zachwyciła. Nie mam suchej skóry, a miałam z tym straszne problemy. Swędziało, piekło i jeszcze się czrwieniło....Teraz jest lepiej... mogę porównać kosmetyki jakością do Vichy, a jest znaaaacznie taniej. polecam...aaa...tylko w aptekachsmiley
magda-s85
Użytkownik

Dodane dnia 21 01 2010
ja polecam krem wyszczuplający i antycellulitowy Flosleku. Jest niedrogi i przy regularnym stosowaniu naprawdę widać efekty. W serii antycellulitowej są jeszcze inne preparaty, m.in peeling i spray modelująco-wyszczuplający. Naprawdę fajne kosmetyki.
Joga
Użytkownik

Dodane dnia 16 02 2010
Ja używam kremu antycellulitowego z AA. W przezroczystej butelce, zielony. Bardzo dobrze nawilża i napina skórę a do tego wyszczupla. I ładnie pachnie. Co jakiś czas testuję inne, ale ten dotąd najbardziej mi spasował.
lenka8990
Użytkownik

Dodane dnia 16 02 2010
Greenland napisał/a:
millena napisał/a:

Popieram.

Również popieramsmiley

lenka
Crystaline
Użytkownik

Dodane dnia 25 02 2010
Każdy poleci swoja sprawdzona firmę,wiec musisz sama spróbowac który balsam będzie Ci najbardziej odpowiadał. Kieruj się nei tylko ceną czy marka,ale także rozsądkiem.
burgund
Użytkownik

Dodane dnia 16 03 2010
Słyszałyście o balsamach w kostkach? Znalazłam coś takiego w Mydlarni u Franciszka. Korci mnie żeby sobie kupić. Z opisu na stronie wynika, że to znakomity kosmetyk, idealnie nawilża skórę, która staje się aksamitna w dotyku. Świetna rzecz, zamawiam jak nic.
Crystaline
Użytkownik

Dodane dnia 17 04 2010
Nie słyszałam nigdy o czymś takim, ale możliwe, że taki produkt jest godny uwagi. Ostatnio kupiłam perfumy z balsamem w prezencie. Jest to świetne rozwiązanie, bo zapach balsamu i perfum uzupełniają się.

Perfumeria Internetowa
nietoperek
Użytkownik

Dodane dnia 15 10 2010
Balsamy Garniera, ewentualnie Neutrogena bardzo dobrze nawilża suchą skórę. Podobno równie dobry, ale już nieco droższy jest Balneum, do bardzo suchej skóry.
sawyer
Użytkownik

Dodane dnia 21 10 2011
Ja właśnie jestem na etapie poszukiwań balsamu intensywnie nawilżającego. Mam bardzo suchą skórę i jak na razie żaden balsam nie może temu zaradzić, ale mam nadzieję, że w końcu znajdę ten najlepszy.
amela
Użytkownik

Dodane dnia 24 10 2011
Ja również przez długi czas nie mogłam znaleść odpowiedniego balsamu do ciała, aż napotkałam ekologiczne kosmetyki na http://ecoplant-sklep.pl/sklep/category/kosmetyki-gotowe/balsamy-do-ciala/ jestem zachwycona efektami.
chorwatka
Użytkownik

Dodane dnia 27 10 2011
Ja na swoją suchą skórę smaruję swe ciało masłem do ciała z serii Natural Body Flosleku o zapachu mango&marakuja-jest po prostu rewelacyjne, nie tylko jakość kosmetyku ale zapach są genialne!
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane