Nie jesteś zalogowany! Załóż konto | Zaloguj się
Linki sponsorowane
najlepsze kremy przeciwzmarszczkowe
Forum | Uroda | Pielęgnacja twarzy
Strona 2 z 2 < 1 2
Autor RE: najlepsze kremy przeciwzmarszczkowe
Kruszyna
Użytkownik

Dodane dnia 15 03 2010
Ja uzywam tych z la roche posay i jestem zadowolona, kremy sa bardzo wydajne, choc cena jest neico wyzsza od polskich produktow. Jednak mozna znalezc promocyjne ceny, wtedy warto kupowac takie produkty smiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
nonik
Użytkownik

Dodane dnia 01 07 2010
A czy ktoś z was zdecydował się kiedykolwiek na jakiś zabieg likwidujący zmarszczki? Z tego co wiem, to teraz takie działania są bardzo popularne. Wydaje mi się, że warto sobie zafundować od czasu do czasu coś takiego. Słyszałam o zaffiro, może któraś z was robi, nawet znalazłam kilka informacji na ten temat na stronie klinki Amaya - fajna sprawa, nie trzeba się kłuć, botoxować, naciągać, żeby mieć gładką skórę i pozbyć się zmarszczek.
Czarna_Mamba_25
Użytkownik

Dodane dnia 08 07 2010
No rzeczywiście trudno znaleźć dobry krem przeciwzmarszczkowy, moge to stwierdzić na przykładzie mojej mamy. Ona ostatnio kupiła jakiś nowy krem (bodajrze Synactive 40+) i jest zadowolona. Są i kremy na dzień i na noc. Powstala chyba też wersja dla młodszych pań (po trzydziestce) ale w tych się już nie orientuje. W każdym razie na temat kremów na zmarszczki trzeba troche poczytać.

Mambka
MoniMoni
Użytkownik

Dodane dnia 16 08 2010
ostatnio słyszałam,że skuteczną kuracją na zmarszczki jest krem _+ tabletki , czyli działanie na skóre od zewnatrz i wewnątz.. czy któraś stosuje coś takiego? czy znacie jakieś tabletki tego typu?
Oolgaa
Użytkownik

Dodane dnia 18 08 2010
Moja mama stosuje tabletki Agelimit. Jest z nich bardzo zadowolona. Maja w skladzie kwas hialuronowy, koenzym Q10, retinol i kolagen. Do tego krem np. z dermiki i efekty sa naprawde super. Efekty o wiele lepsze niz przy stosowaniu samego kremu. Zmarszczki decydowanie plytsze, skora jedrniejsza. Ja jeszcze jestem za mloda na terapie przeciwzmarszczkowa ale wiem na przyszlosc ze nie ma co sie ograniczac tylko do kremu smiley
MoniMoni
Użytkownik

Dodane dnia 19 08 2010
skład tych tabletek całkiem niezły . widzę też w aptekach internetowych,że to agelimit nie jest strasznie drogie.
skoro są efekty to chyba spróbuje...
kosandra
Użytkownik

Dodane dnia 22 08 2010
Jestem zwolenniczką kosmetyków naturalnych i wiem, że chemia niszczy skórę, a więc używanie kosmetyków naturalnych utrzymuje młody wygląd. Nawet te tańsze(Lavera, Logona) są dobre, ale czasem warto zainwestować w coś bogatszego (Laidbare). Miałam kiedyś Barefoot i jest super, ale nie warto wydawać tyle kasy. Uwaga: trzeba być cierpliwym, efekty pojawiają się później ale są trwałe!
bezkonca
Użytkownik

Dodane dnia 23 08 2010
Fakt, naturalny skład kremów jest plusemsmiley Kolagen, lanolina itd...
Ale fajna sprawa też - tak mi się wydaje, bo spotkałam się z pozytywnymi opiniami - kremy z płatkami złota, np. merino. Podobno bardzo dobrze tego typu serum radzi sobie z głębokimi zmarszczkamismiley
MoniMoni
Użytkownik

Dodane dnia 23 08 2010
krem z płatkami złota na zmarszczki ... hmm zdecydowanie bardziej przemawia do mnie kuracja krem + tabletki .....
Oolgaa
Użytkownik

Dodane dnia 26 08 2010
Mnie również bardzo odpowiada forma krem+tabletki smiley Super efekt bez wyrzucania jakiś wielkich sum pieniędzy smiley
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 09 06 2011
Kremów przeciwzmarszczkowych jest całe mnóstwo. Warto dokładnie rozeznać się w aktualnych ofertach. Liderzy się zmieniają. Ja ze swojej strony polecam wam krem Leim, dokładnie ten.
AccademiaTeN
Użytkownik

Dodane dnia 25 08 2011
Wszystko zależy do wieku, głębokości zmarszczek, jakości skóry. Polecam spróbować najpierw próbki kremu jakim jesteśmy zainteresowani, a dopiero później jego zakup. Osobiście polecam kosmetyki TeN Tecnologia e Natura. Kosmetyki te można dopasować idealnie do potrzeb każdej skóry. Począwszy od ,,młodych" zmarszczek np. krem ANTIAGING REPAIR 24, poprzez głębsze zmarszczki, krem LIFTING FIRM, a kończąc na kremie wypełniającym FILLER MIRACLE.
Wszystkie dostępne w Accademi Ten po konsultacji z kosmetyczkąsmiley

Accademia TeN Milano
Wilcza 5
Warszawa
www.accademiaten.pl
Kalarepka
Użytkownik

Dodane dnia 16 09 2011
Wszystko zależy od rodzaju skóry i jej wieku. Ja mam normalną skórę i używam kosmetyków przeciwzmarszczowych z Morza Martwego. Koleżanka, która była w Izraelu poleciła mi firmę health&beauty. W Polsce nie można kupić tych kosmetyków w drogeriach, ja kupuję na www.purity.pl. Krem przeciwzmarszczowy można używać już od 35 lat. Ja mam po nim bardzo dobrą cerę, przede wszystkim dobrze ujędrnioną.
eduardo
Użytkownik

Dodane dnia 04 10 2011
A czytał ktoś z Was na temat hirudokosmetyki ? Jest to połączenie zabiegu hirudoterapi z zabiegiem kosmetycznym. Wiem, wiem powiecie że to obrzydliwe jest ale czy kiedykolwiek ktoś z Was zapoznał się z czego robione są kremy które nakładamy na twarz ? To co proponuję jest całkowicie naturalne i bezpieczne - jeśli wykonywane jest przez osobę posiadającą wiedzę i kwalifikacje.
koda
Użytkownik

Dodane dnia 21 10 2011
Na pewno najlepsze są te kosmetyki, które mają w sobie dużą ilość kolagenu. Najlepszym kremem jest, moim zdaniem, Naturalny Kolagen. Można go kupić na neolagen.pl Skutecznie walczy z już istniejącymi zmarszczkami, jak i zapobiega powstawanie nowych.
dzorczq
Użytkownik

Dodane dnia 28 10 2011
Mamy fajną promocję na zakupach grupowych - http://www.znizkomania.pl/pokaz_oferte,53618,99-zl-zamiast-280-zl-krem-przeciwzmarszczkowy-retorna-facial-cream.html
Oczywiście do kupienia świetny krem przeciwzmarszczkowy ;-)
malwina82
Użytkownik

Dodane dnia 16 12 2011
A widziałyście serum Botani ze skwalenem oliwnym? I jeszcze np. krem regenerujący z tej serii.
cukierek10
Użytkownik

Dodane dnia 26 03 2012
Witajcie,
czy znacie moze kosmetyki firmy Gerovital? znajoma powiedziala mi że to rewelacja le ja nic o nich na polskich stronach nie moge znaleźć.. smiley czy ktos moze mial jakies doświadczenia z tymi kremami?
sawyer
Użytkownik

Dodane dnia 25 04 2012
Ja jednak nadal utrzymuję, że kremy przeciwzmarszczkowe nie dają zbyt dużych efektów. Jeżeli naprawdę chce się wyglądać młodziej, to trzeba jednak pomyśleć o innych sposobach, choćby o liftingu. O tym zabiegu więcej można dowiedzieć się z tego programu: http://www.youtube.com/watch?v=na325Zv-Sc8 Na pewno jest jeden ze skuteczniejszych sposobów pozbywania się oznak starości.
Strona 2 z 2 < 1 2
Skocz do Forum:
Informacja dla użytkowników
Forum służy tylko i wyłącznie do dyskusji użytkowników.
Redakcja NIE odpowiada na pytania na forum.
Linki sponsorowane