| Autor |
Podkład |
nathalyaa Użytkownik
|
|
Witam. Jak najlepiej dobrać odcień podkładu?? Zawsze mam z tym problem i wybieram zawsze za ciemny Niby w drogerii jest wszystko ładnie i pięknie a jak nakładam podkład w domu jest zupełnie inny efekt.... I jaki podkład będzie dla mnie najlepszy?? Mam jasna po umyciu suchą i ściągniętą skórę, ale szybko mi się przetłuszcza.Mam popękane naczynka, rozszerzone pory, jednym słowem dużo niedoskonałości Nie lubię podkładów matujących, wole te rozświetlajace. Teraz używam Loreal infaillible. Prosze o pomoc... |
|
| Autor |
RE: Podkład |
Stylistka Super Administrator
|
|
Wypróbuj podkład w płynie Lirene. Jak będziesz w drogerii to nanieś na twarz odrobinę podkładu i zmyj go dopiero po paru godzinach. Sprawdzisz wtedy czy podkład na twojej buzi nie wygląda zbyt ciemno. W drogeriach zazwyczaj światło jest tak ustawione żeby klientka kupująca kosmetyk wyglądała w nim dobrze.
Państwa problemy prosimy zgłaszać w portalu:
1. Na forum
2. W komentarzach artykułów
3. Poprzez prywatne wiadomości
Na pytania udzielane poza portalem, z braku czasu nie odpowiemy. |
|
| Autor |
AnoNImkA Użytkownik
|
|
A jaki byłby dobry podkład dla mnie- osoby młodej, która nie ma większych problemów z cerą, a zależy mi, aby moja twarz była matowa i jednolita kolorytowo po nałożeniu?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
:::Ważne, by będąc sobą być kimś wyjątkowym::: |
|
| Autor |
Stylistka Super Administrator
|
|
Wypróbuj puder w płynie Lirene lub podkład Maybelline Dream Matte Mousse.
Państwa problemy prosimy zgłaszać w portalu:
1. Na forum
2. W komentarzach artykułów
3. Poprzez prywatne wiadomości
Na pytania udzielane poza portalem, z braku czasu nie odpowiemy. |
|
| Autor |
Karinka1991 Użytkownik
|
|
|
ja rowniez mam cere o wielu niedoskonalosciach, policzki mam suche, a czolo, nosek i brode tlusta. Mam taki sam problem, tez nigdynie potrafie dobrac podkladu, doradzcie mi cos, interesuje mnie cos lekkiego dla młodej skory... |
|
| Autor |
mela Użytkownik
|
|
ja tez mam problem z podkladem poniewaz mam tlusta cere i wszystko mi sie zmywa ma rowniez zacieki na twarzy,pomuszcie,jaki mam dobrac podklad do mojej nie doskonalej cery mela
mela |
|
| Autor |
kathrin_18 Użytkownik
|
|
hmmm... ja używam nivea visage young "be beautifil" i musze przyznać że mi odpowiada wygładza cere i ci najważniejsze nie zatyka porów niezależnie od tego czy ma się ciemną czy jasną karnację on świetnie sie przystosowuje i nie tworzy efektu "maski" gorąco polecam
kathrin_18 |
|
| Autor |
magdalenaa Użytkownik
|
|
|
czyli ten krem ktory polecasz kathrin_18 sam dostosowuje sie do koloru cery i nie trzeba wybierac odcieni? dobrze zrozumialam? |
|