| Autor |
Piegi!!! |
SISI Użytkownik
|
|
Witam!
Mam pytanie czy opalanie w solarium sprzyja powstawaniu piegów?
Co zrobić aby były one ciemniejsze gdyż moje są żółtawe a chciałabym aby nabrały lekko brązowego koloru...poprawianie brązową kredką jednak się nie sprawdza... |
|
| Autor |
RE: Piegi!!! |
katarinka166 Użytkownik
|
|
Po solarce wychodzi wiecej i staja sie bardziej widoczne ale potem bledna 
Solarka dziala jak slonce wiec sprzyja wychodzeniu piegom. |
|
| Autor |
RE: piegi |
sylwia90 Użytkownik
|
|
|
a ja nie lubie moich piegow |
|
| Autor |
cola1407 Użytkownik
|
|
piegi są super Mówią, że dziewczyna bez piegów to jak niebo bez gwiazd... całkowicie się zgadzam
"No a czasem jestem jak jednej nocy kwiat...." |
|
| Autor |
RE: hmmm |
olunnka Użytkownik
|
|
ja mam dość podobny problem!!!
mi wychodzą po solarium piegi ale ich nie chce!!!!!!!!!!!! jak ich sie pozbyc?????? |
|
| Autor |
Dafne_ Użytkownik
|
|
No też chciałabym mieć piegi. No, ale niestety .. Ale nie na całej twarzy, tylko kilka pod oczkami .. Piegi są sexy . ! xD
Martusia_ . ^^ |
|
| Autor |
katarinka166 Użytkownik
|
|
Mi powoli schodzą piegi Kiedyś miałam z tym problem bo strasznie mi przeszkadzały.. i dlatego wolałam unikać słońca. Niektórzy tak mają, że po jakimś czasie jest ich co raz mnie. Tak jest też w moim przypadku. Chcoiaż w sumie zdążyłam już się do nich przyzwyczaić Po opalaniu wiadomo, że są bardziej widoczne.. Ja stosowałam kiedyś krem wybielający no ale on nie wybiela tylko piegów ale całą skórę wiec opaleniznę zarazem.. Moim zdaniem już lepiej być opalonym i mieć piegi niż bladym bez  |
|
| Autor |
anne Użytkownik
|
|
|
Mi się bardzo piegi podobają.Zawsze pojawiają mi się po solarce.Nawet całe stadko,a potem jest ich coraz mniej.Pewnie po jakims czasie jak się skóra przyzwyczai do słoneczka to już tak nie wyskakują pieguski. |
|
| Autor |
kathrin_18 Użytkownik
|
|
ach... te piegi w sumie mi moje nie przeszkadzają zawsze po opalaniu sie czy to na słoneczku czy na solarium piegi pojawiaja mi sie pod oczkami i na nosku i w 100 procentach zgadzam sie ze stwierdzeniem że lepiej opalenizna z piegami niz bladzizna bez
kathrin_18 |
|