| Autor |
wagry |
namber2 Użytkownik
|
|
|
czy jest coś co pomaga na wągry w sensie zmniejszania go lub zapobiegania powstawaniu? bo z większość preparatów tylko wybiela czubek wągra... czy kosmetyki z serii clean&clear advantage są dobre? |
|
| Autor |
RE: wagry |
karolinkab Użytkownik
|
|
wiem że bardzo dobry jest" brevoxyl!! sama mam problemy z wągrami(bo niestety mam tłustą cerę!!!!) wydaje mi się że z kosmetyków to dobra jest seria clean&clear i nivea young!!
karolinab |
|
| Autor |
RE: sposób |
slonik Użytkownik
|
|
|
Na łagodny trądzik dobre są tabletki face okey, zawierające bialka serwatkowe. Ten preparat ładnie redukuje wypryski i zapobiega przetłuszczaniu skóry. Warto spróbować. |
|
| Autor |
Dafne_ Użytkownik
|
|
Kupiłam Face Okey. I nic. Tylko 40 złotych w błoto. Ehh.. 
Martusia_ . ^^ |
|
| Autor |
Dafne_ Użytkownik
|
|
Przy czym mam dość łagdony trądzik. Mioim problemem jest głównie bardzo przetłuszczająca się cera w strefie T. 
Martusia_ . ^^ |
|
| Autor |
katttkaa Użytkownik
|
|
pewnie to dziwny sposób ale ja robie peeling (łyżeczka cukru i łyzeczka kremu-obojętnie jaki)i wciweram dokładnie w twarz, trochę jest to ostre potem wyciskam wagry opuszkami palców(UWAGA NIE PAZNOKCIAMI) i potem każe miejsce smaruje pasta do zębów która je wysusza na jakieś 20 minut zmywam i wklepuje kremik nawilżający dove polecan ładnie pachnie a bużka jest po nim świeża i nawilżona  
katttkaa :* |
|