| Autor |
sucha skora |
sylwia90 Użytkownik
|
|
|
poradzcie cos na bardzo sucha skore, jak ja naciagne to widac suche place, uzywam juz kremu z garniera ale jak złuszczyc skóre? |
|
| Autor |
RE: sucha skora |
malgosia11 Użytkownik
|
|
|
ja proponuje seri Ireny Eris, ma doskonale kremy dla dzieci i doroslych - a wieczorem olejek lub balsam ja nie wyobrazam sobie juz zimy bez tych mazidel |
|
| Autor |
malgosia11 Użytkownik
|
|
|
poza tym obawiam się za na tegoroczna zime Garnier moze nie wystarczyc... |
|
| Autor |
wifi Użytkownik
|
|
|
ja uzywam iwostinu, jest naprawde wysmienity, natomiast moj facet chylkiem bo chylkiem ale dax men do twarzy, bo tez ma problem z przesuszona skora ale jak juz ma uzywac kremu to takiego meskiego. oba wyjscia sa dobre bo stan naszej skory bardzo sie poprawil |
|
| Autor |
anne Użytkownik
|
|
|
Ja mam zawsze przesuszoną skórę na nogach,ale nie używam do tego żadnych specyfików z apteki tylko mojego balsamu dove z ogórkiem i zieloną herbatą,poprostu jak mam bardziej suchą to się smaruję kilka razy dziennie i to wystarcza. |
|
| Autor |
Ari Użytkownik
|
|
Ja mam natomiast taki problem ze skórą twarzy:
Niby jest przesuszona, ale gdy jej dotykam to wyraźnie czuję, że jest tłusta i okropnie się łuszczy! To nawet zbyt delikatnie określone, że się łuszczy, schodzi mi jak po oparzeniu słonecznym! A zaznaczam, że nie jestem opalona i cerę w ogóle mam bardzo bladą! Używałam już wielu kremów i żaden mi nie pomógł! Co możecie poradzić ?? |
|
| Autor |
magdalenaa Użytkownik
|
|
Ja mam podobny problem jak moja poprzedniczka. Kilka miesiecy temu mialam dosc duzy tradzik. Najpierw uzywalam zelu do mycia twarzy ktory wysusza krostki. Niestety nie wysuszyl jedynie pryszczy ale i reszte skory. Pozniej zdecydowalam ze umowie sie na wizyte z dermatologiem. Przypisal mi kremy na noc i na dzien oraz zlecil farmacelcie przygotowanie dla mnie toniku z jakis ziol czy cos tam z duza iloscia spirytusu. Fakt ze tradzik prawie calkowicie znikna juz po tygodniu ale moja skora po uzywaniu tych kremow i rosnych zelow do mycia twarzy (takze te z peelingiem) okropnie wysuszyly mi skore. Teraz brzydko sie luszczy i schodzi. To strasznie wyglada. Najgorsze jest tez to ze mam chyba wrazliwa cere bo jak smaruje ja kremami nawilzajacymi to skora strasznie piecze. Prosze poradzcie mi jakies masci, kremy, odzywki czy maseczki ktore nawilza moja skore i zapobiegna jej schodzeniu i luszczeniu sie....   |
|
| Autor |
magdalenaa Użytkownik
|
|
Jeszcze jedno.......najlepiej zeby preparat byl w przystepnej cenie i latwo go bylo dostac.Dziex za wszystkie porade |
|
| Autor |
elasaidai Użytkownik
|
|
ja biorę Incree ,suplement który niweluje niekorzystne zmiany wyglądu skóry ,zaczęłam stosować z zamiarem usunięsia drobnych pryszczyków (kaszki) ale przy okazji to i suche miejsca zniknęły ,polecam |
|
| Autor |
wdzieczacasie Użytkownik
|
|
|
polecam na suchą skórę kremy dardia, które są do kupienia tylko w aptekach. zawierają mocznik i są hipoalergiczne. ja używam od pół roku i moja skóra stała się gładka i bez suchych, łuszczących się miejsc.naprawdę polecam |
|
| Autor |
anula75 Użytkownik
|
|
Ja polecam kosmetyk lasqalanę, który stosuję od kilku miesięcy. Skóra twarzy stała się delikatna i nawilżona. SAzukajcie na internecie bo w aptekach jest ciężko |
|