| Autor |
Domowe sposoby.... |
magdalenaa Użytkownik
|
|
Mam pytanie. Czy ktos zna jakies domowe sposoby na dokladne oczyszczenie cery i pozbyciu sie tradziku? Najlepiej takie ktorych efekty widac szybko.Plizz.... |
|
| Autor |
RE: Domowe sposoby.... |
martynkaaa222 Użytkownik
|
|
Ja próbowałam różnych maseczek z ogórka, drożdży itp... ale najskuteczniejszym sposobem okazała się wizyta u dermatologa |
|
| Autor |
magdalenaa Użytkownik
|
|
|
Ale pomoglo cos? |
|
| Autor |
martynkaaa222 Użytkownik
|
|
|
Maseczki nie bardzo, ale dermatolog tak! |
|
| Autor |
pysiaaa94 Użytkownik
|
|
Szczerze to ja nie bardzo znam domowe sposoby na trądzik ale ja uzywam tonika z ziaji do cery zanieczyszconej i sklonnej do wypryskowdo tego jeszcze czesto myje twarz mydlem i woda i widze ze sa efekty czasem wyskoczy mi jakis maly pryszcz a tak to to nic wiec polecam ten tonik;] |
|
| Autor |
I-distrust-nobody Użytkownik
|
|
a ja polecam wizyte u dermalologa. przypislam mi on taki krem dostepny w apnekach Brevoxyl. kiedy mi cos wyskoczy to stosuje go na noc a rano mam czysta buzke nie wiem czy u wszystkich tak to dziala ale jak dla mnie efekty sa rewelacyjne.
P.S. ten krem kosztuje cos ok. 20zl ale jest naprawde dobry  |
|
| Autor |
fryta2385 Użytkownik
|
|
|
ja jak poprzedniczki wizyta u dermatologa, ja używam żelu Klindacin i jestem z niego zadowolona cena koło 20zł a i do tego używam jeszcze pianki do mycia twarzy z firmy flos lek dałam za nią koło 16zl i mam ja od wielkanocy |
|
| Autor |
hexe1111 Użytkownik
|
|
|
mowcie co chcecie cytryna jest najlepsza na tradzik!!!!!a na oczyszczenie : wlac ugotowanej goracej wody do miseczki nachylic sie nad nia i na glowe zarzucic recznik (jak w salnie)ale 15 min.i cera jak malowana...wagry..? nie ma nic polecam a takze solarium |
|